banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Türkiye’nin En Beğenilen Ceo’su: Mert Karaibrahimoğlu

Lider iç giyim markası Penti’nin CEO’su Mert Karaibrahimoğlu, bu yıl ikinci kez Altın Lider Ödülleri kapsamında “En Beğenilen CEO” seçildi.

Güncel 25.12.2023, 17:45 Melike Kaya Bayram
66
Türkiye’nin En Beğenilen Ceo’su: Mert Karaibrahimoğlu

73.000’den fazla çalışanın katılımıyla KREA M.I.C.E tarafından düzenlenen Altın Lider Ödülleri’nin 2023 sonuçları açıklandı. Penti CEO’su Mert Karaibrahimoğlu, Raffles Istanbul’da gerçekleşen gecede Türkiye’nin En Beğenilen 50 Altın Lideri arasında yer alarak “En Beğenilen CEO” ödülünü kazandı.

Mert Karaibrahimoğlu, ödül konuşmasında duygularını “Öncelikle geçen sene olduğu gibi bu sene de beni bu ödüle layık gören herkese en derin saygılarımı sunuyorum. Penti olarak; gücümüzü kadınlardan alan bir markayız. Kadın bedenini en iyi tanıyan, anlayan ve buna göre ürünler sunan Penti’nin kadın çalışan sayısı da %85’lerde. Penti’nin yönetimi “Ortak fayda için birlikte yaşamak ve çalışmak” felsefesi ile ilerliyor, hepimiz inandığımız bir değerin parçası olmaya çalışıyoruz ve hem müşterilerimiz hem ekibimiz ile birlikte başarıyoruz. Ne mutlu ki ekip arkadaşlarımın da bu ödülü almam da katkısı olduğunu duyunca bu felsefenin aslında ne kadar değerli olduğunu bir kere daha anladım. Bizi, yapmak istediklerimiz adına daha da güçlü kılan bu ödülleri almamızda emeği olan tüm ekiplere ve Penti Kadınlarına yürekten teşekkür ediyorum.” sözleriyle dile getirdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@