banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Türkiye’nin En Teknolojik Yatak Markası Yataş Bedding

Yataş Bedding, Türkiye’nin en teknolojik markalarını ödüllendiren Tech Brands Turkey’de tüketici oylarıyla en teknolojik “yatak” markası ödülünün sahibi oldu.

Güncel 22.03.2023, 13:15 Melike Kaya Bayram
29
Türkiye’nin En Teknolojik Yatak Markası Yataş Bedding

Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji tabanlı ödül programı olan Tech Brands Turkey’in bu yılki kazananları açıklandı. Türkiye’nin yatakta kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, Tech Brands Turkey 2023’te NielsenIQ’nun gerçekleştirdiği araştırma raporuna göre Türkiye’nin en teknolojik “yatak” markası seçildi. 20 Mart Pazartesi akşamı Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenen ödül töreninde, ödülü Yataş adına Yataş Bedding Pazarlama Direktörü Selmin Gündoğdu aldı.

İki yıl üst üste böyle değerli bir ödüle layık görülmenin gururunu taşıdıklarını söyleyen Yataş Bedding Pazarlama Direktörü Selmin Gündoğdu, “Adı uykuyla özdeş bir marka olarak tüketicileri iyi ve sağlıklı bir uykuyla buluşturmanın görevimiz olduğuna inanıyoruz. Bu çerçevede uyku teknolojilerine dair tüm dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor, Ar-Ge laboratuvarımızda en yeni uyku teknolojilere sahip ürünleri geliştiriyoruz. İnovasyona sürekli yatırım yapıyor, tüketicileri hep daha iyisiyle buluşturuyoruz. Bizi bu ödüle layık gören tüm tüketicilerimize çok teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@