banner143

banner72

banner171

banner31

AYSAD, Sait Salıcı ile Devam Dedi

AYSAD-Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği’nin bugün gerçekleşen seçimli olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Sait Salıcı yeniden seçildi.

Endüstri Güncel 30.04.2024, 14:45 Melike Kaya Bayram
331
AYSAD, Sait Salıcı ile Devam Dedi

2021 – 2023 döneminde AYSAD yönetim kurulu başkanlığını yapan Sait Salıcı 29 Nisan’da yapılan genel kurulda toplantıya katılan üyelerin tamamının oyu ile yeniden seçilerek güven tazeledi. Yılmaz Polat, Ömer Sağlam, Tolga Denizel, Kadir Beşkardeş, Erol Darılmaz, Oğuz Aksu, Göksu Tuğsuz, Serkan Cevahir de AYSAD Yönetim Kurulu’na seçildiler.

2021 yılından bu yana AYSAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olan Salıcı, İstanbul Ticaret Odası’nda Meclis Üyesi ve TASEV Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı’nda da yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini de sürdürmektedir.

1988 yılında ayakkabı yan sanayicilerini tek bir çatı altında birleştirmek amacıyla kurulan AYSAD-Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği, ayakkabı üretiminde kullanılan her türlü malzemenin üretici, mümessil, ithalat ve ihracatçı firmaları ile ayakkabı tasarımcılarını, yenilikçi ve dinamik yaklaşımı ile kucaklayan sektörün ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir.

Yaklaşık 36 farklı iş kolundan girdiyi bir araya getiren AYSAD, 530 üyesi ile, ayakkabı yan sanayi alanında sektörün en önemli temsilcisi olarak, üyelerinin sektörel ve global gelişmelere adaptasyonlarını sağlayacak programları hayata geçirmek ve uygulamak amacıyla faaliyetlerini yürütmektedir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@