banner24

banner72

banner171

banner157

KROHNE Academy’de Ders Zili Yeniden Çalıyor

KROHNE, SAMSON ve PHOENIX CONTACT işbirliği ve Dijiport Medya partnerliğiyle düzenlenen KROHNE Academy, bu yıl ülkemizde 9.kez kapılarını açıyor.

Endüstri Güncel 22.09.2022, 16:35 22.09.2022, 17:42 Melike Kaya Bayram
111
KROHNE Academy’de Ders Zili Yeniden Çalıyor

Endüstriyel otomasyon konusunda alanlarının öncü firmaları KROHNESAMSON ve PHOENIX CONTACT işbirliği ve Dijiport Medya partnerliğiyle düzenlenen KROHNE Academy, bu yıl ülkemizde 9.kez kapılarını açıyor.

27 Eylül Salı günü İzmir ve 29 Eylül Perşembe günü Adana’da düzenlenecek olan KROHNE Academy’de; farklı endüstri çevrelerinin; çeşitli teknoloji, endüstriyel standart ve prosedürleri karşılıklı olarak görüşülebilmesi amacıyla bir araya getirilmesi hedefleniyor. Eş zamanlı olarak üç ayrı salonda gerçekleştirilecek olan KROHNE Academy kapsamında, proses kontrol ve otomasyon alanındaki temel bilgiler ve son inovasyonların aktarılacağı teknik sunumların yanı sıra inovatif ürün ve teknolojilerin sergileneceği ayrı bir sergi alanı ile katılımcılara; geniş proses ve otomasyon deneyimine sahip uzmanlarla görüşmek için ideal bir ortam olanağı da sağlanması planlanmaktadır.  Kayıtlı katılımcılar için tümüyle ücretsiz ve serbest olan organizasyonla ilgili www.krohne.com.tr adresinden ayrıntılkı bilgi alınabilmekte ve kayıt yaptırılabilmektedir.

KROHNE Academy 2022: 
https://tr.krohne.com/tr/firma/krohne-tuerkiye/krohne-academy/proses-kontrol-ve-otomasyon-etkinlikleri-2022/

Ücretsiz Kayıt:  https://tr.krohne.com/tr/firma/krohne-tuerkiye/krohne-academy/proses-kontrol-ve-otomasyon-etkinlikleri-2022/kayit/

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@