banner143

banner72

banner171

banner26

Masdaf Bina Teknolojileri Grubu Satış Müdürü Cansu Canca Oldu

Masdaf Bina Teknolojileri Grubu Satış Yöneticisi Cansu Canca, Masdaf Bina Teknolojileri Grubu Satış Müdürü pozisyonuna atandı.

Endüstri Güncel 29.12.2023, 14:00 Melike Kaya Bayram
16
Masdaf Bina Teknolojileri Grubu Satış Müdürü Cansu Canca Oldu

Yarım asırdır pompa sektörüne liderlik eden Masdaf, Cansu Canca’nın Masdaf Satış ve Pazarlama Direktörlüğü bünyesinde ki Bina Teknolojileri Grubunun Satış Müdürlüğü pozisyonuna atandığını duyurdu. Cansu Canca, yeni görevi kapsamında bina teknolojileri grubunun müşteri hizmetleri faaliyetlerini yönetip, yurt içi bayi organizasyonu ve projelerinden sorumlu olacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olan Cansu Canca, kariyer hayatına 2011 yılında Consulaqua Hamburg firmasında başladı. Aynı firmada 2011—2012 yıllarında proje mühendisi olarak çalışan Canca, 2013-2017 yılları arasında Saygın Hidrofor’da satış mühendisi olarak görev aldı. 2017 yılından bu yana Masdaf’ta sırasıyla; Bölge Satış Uzmanı ve Bina Teknolojileri Grubu Satış Yöneticisi olarak görev alan Canca, artık şirketteki başarılı çalışmalarını Masdaf Bina Teknolojileri Grubu Satış Müdürü pozisyonu ile sürdürecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@