banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Masdaf, Cezayir’de Sürdürülebilir Akışkan Teknolojilerini Tanıttı

Verimli ve sürdürülebilir akışkan teknolojileri ile sektörünün lider markası Masdaf, uluslararası su teknolojileri ve hizmetleri fuarı Siee Pollutec’e katıldı.

Endüstri Güncel 30.05.2023, 09:30 Melike Kaya Bayram
30
Masdaf, Cezayir’de Sürdürülebilir Akışkan Teknolojilerini Tanıttı

Masdaf, 16-18 Mayıs tarihleri arasında Cezayir’de düzenlenen uluslararası su teknolojileri ve hizmetleri fuarı Siee Pollutec’e katıldı.

Şirket, Afrika’nın önemli ihtisas fuarlarından biri olan Siee Pollutec Fuarı’nda; pompaya kuru ortamda otomatik emiş yapabilme kabiliyeti kazandıran Vacuumax serisi otomatik emiş sistemlerini, kendinden emişli atık su pompası UKMS’yi ve yüksek basınçlı yatay kademeli KME pompa teknolojisini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Yenilikçi akışkan teknolojileri ile fuarda büyük beğeni toplayan Masdaf, üç gün boyunca Afrika pazarında ki sektör temsilcileri ile yakın ilişkiler kurma fırsatı da yakaladı.

Afrika pazarında yeni işbirlikleri fırsatı

Masdaf Yurtdışı Pazarlar Satış Müdürü Osman Çetinkaya, Afrika’nın önde gelen su teknolojileri fuarı Siee Pollutec’i, şirketin Afrika pazarındaki hedeflerine ulaşması noktasında bir fırsat olarak gördüklerini ifade etti: “Bu fuar, Afrika pazarında ki tedarikçi firma yetkilileri ile buluşmamız ve ileri akışkan teknolojilerimizi tanıtmamız açısından oldukça önemliydi. Ayrıca fuar süresince; müşterilerimizle görüşme ve yeni işbirlikleri geliştirme fırsatı da yakaladık.

Masdaf olarak, başarılı bir fuar süreci geçirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Fuar süresince geliştirmiş oluğumuz işbirliklerinin kısa zaman içerisinde ihracat hedeflerimize yansıyacağını düşünüyoruz” dedi.

Osman Çetinkaya, konuşmasında, Siee Pollutec Fuarı’nda Masdaf stadını ziyaret eden T.C. Cezayir Büyükelçisi Mahinur Özdemir’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@