banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Mobilyacılar,Yeni Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Başarılı Olacağından Emin

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED), Hazine ve Maliye Bakanı koltuğuna Nureddin Nebati’nin oturmasından dolayı memnun olduklarını açıkladı.

Endüstri Güncel 03.12.2021, 12:00 Melike Kaya Bayram
63
Mobilyacılar,Yeni Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Başarılı Olacağından Emin

Dünyanın 200 ülkesine ürünlerini ulaştırarak yıllık ortalama 4 milyar doları aşkın ihracata imza atan Türkiye mobilya sektörünün çatı kuruluşu MOSFED’in Başkanı Ahmet Güleç, yaşanan gelişmeden mobilya sektörünün duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güleç;Nureddin Nebati’nin birçok sektöre olduğu gibi mobilya sektörüne de çok yakın bir isim olduğunu, sektör buluşmalarında sektörle bir araya gelerek sorunları ve sektörün taleplerini ilk ağızdan dinlediklerini kaydetti.Güleç,“Yeni bakanımız, bakan yardımcılığı döneminde de sektörümüz adına oldukça önemli adımlar atarak her zaman yanımızda oldu. Yeni göreviyle birlikte sektörümüzü daha ileriye taşıyacağını inanıyoruz ve sektör olarak ondan alacağımız destekle kendimize yeni hedefler belirlemek için çalışmalarımıza hızla başlıyoruz.”

“TÜRKİYE MOBİLYA SEKTÖRÜNÜ, GELİŞMİŞ ÜLKELERSEVİYESİNE TAŞIYACAĞINI ÖNGÖRÜYORUZ”

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yeni görevinde Türkiye ekonomisi, sanayisi ve üretimi için önemli adımlar atacağına, sektör temsilcileri olarak her zaman bakanın yanında olacaklarının altını çizen Güleç,“Yeni bakanımız, iş dünyasına olan hakimiyeti ve öngörüsüyle Türkiye mobilya sektörünü gelişmiş ülkeler seviyesine taşıyacak. Yeni bakanımızla birlikte mobilya sektörü olarak 2023 yılı; 10 milyar dolarlık ihracat ve dünyanın ilk 5 mobilya ihracatçısı arasında yer alma hedeflerimizi çok daha kısa sürede gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bakanımızın, mobilya sektörünün ülkelere katkısını ve birçok ülkenin mobilyaya yaptığı yatırımla gelişmiş ülkelere dönüştüğünün farkındalığıyla sektörümüze olan gerekli tüm desteği göstereceğini düşünüyoruz. Bakanımızdan sektör olarak alacağımız destekler vemanevi güçle sektör olarak biz de üzerimize düşeni yerine getirecek ve Türkiye mobilyasının dünyada daha fazla söz sahibi olması için elimizden geleni yapacağız. Her yıl tutturduğumuz hedeflerimize yenilerini ekleyerek sektörümüzü el birliğiyle dünyaya açacağız ve dünya için üreteceğiz” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@