banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Sektörde İlk Defa Hibrit Franchise Satış Sistemi Geliştiren Kelebek Mobilya

Kelebek Mobilya yoğun bir şekilde aldığı yeni bayilik talepleriyle yatırımcıların gözdesi oldu ve bayilik hedeflerinin üzerine çıkmayı başardı.

Güncel 04.11.2021, 12:15 04.11.2021, 11:30 Melike Kaya Bayram
363
Sektörde İlk Defa Hibrit Franchise Satış Sistemi Geliştiren Kelebek Mobilya

Kelebek Mobilya, 2021 yılında yeni mağazaları bünyesine eklerken, dijital tarafta yaptığı yatırımlarla da büyümesini sürdürdü. Yılbaşından bu yana hedeflerinin üstüne çıkarak marka kriterlerine ve pazar gereksinimlerine uyan hedefinin üzerinde bayilik anlaşmaları gerçekleştiren Kelebek Mobilya, bir taraftan satış ağını genişletirken, diğer taraftan bayilerine de e-ticaret ile kazanma fırsatı sundu.

‘SADECE MÜŞTERİLERİN DEĞİL BAYİLERİMİZİN DE MUTLU OLMASI ÖNEMLİ’

Pandemi sürecinde görüntülü arama ve kişiye özel randevulu hizmet uygulamaları ile güvenli alışveriş konforu sunan Kelebek Mobilya, dijitalde verdiği ücretsiz hizmetlerle de hizmet çeşitliliğini artırmaya devam etti. Kelebek Mobilya ayrıca sektörde ilk kez bayilerine kârlılıklarını koruyarak online ve offline çift kanalda satış yapabilmelerini sağladı. Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, “86 yıllık geçmişimizle sektörün en köklü markası olmamızın yanı sıra genç ve dinamik ekibimizle geleceğin trendlerini yakından takip ediyor ve ilklerin öncüsü olmaya devam ediyoruz. Dijital tarafta gerçekleştirdiğimiz yeniliklerle online-offline duvarını kırmayı başardık. Bayilerimiz, e-ticareti bir rakip olarak değil, satış ağını güçlendirecek bir destek olarak görmeye başladı. CRM planlarımız ve bu alandaki yatırımlarımız ile bayilerimizle beraber online hacmimizi daha da yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz. Kelebek Mobilya büyürken, bayiler de 7/24 satış imkanı ile kazanmaya devam ediyor. Böylece yalnızca ‘mutlu müşteri’ değil aynı zamanda ‘mutlu bayiler’ dönemini hayata geçirmiş olduk” dedi.        

‘Yeniliğe Kanat Açtık’ mottosuyla Türkiye’nin her ilinde olma hedefi doğrultusunda ilerlediklerini belirten Serkan Kaplan, “Bünyemize kattığımız yeni iş ortaklarıyla her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Bayimiz olmayı düşünen yatırımcıların www.kelebek.com adresinden başvurularını iletmesiyle yeni bayilik görüşmeleri başlamış bulunuyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@