banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Danet, Gulfood 2024’te Yerini Alıyor

DANET, gıda endüstrisi profesyonellerinin ve markalarının en önemli bölgesel ve küresel buluşması olarak kabul edilen Gulfood 2024’e katılıyor.

Endüstri Güncel 24.01.2024, 11:45 25.01.2024, 11:18 Melike Kaya Bayram
103
Danet, Gulfood 2024’te Yerini Alıyor

Kurulduğu 1975 yılından bu yana gıda sektöründe güçlü bir konum elde eden; ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında her gün milyonlarca sofraya misafir olan et ve et ürünleri sektörünün köklü markası DANET, küresel etkinliklere de aktif bir katılım sağlıyor.

DANET, gıda endüstrisi profesyonellerinin ve markalarının en önemli bölgesel ve küresel buluşması olarak kabul edilen Gulfood 2024’e katılıyor.

Bu önemli etkinlikte DANET, mevcut iş birliklerini daha da güçlendirmek ve yeni iş birlikleri oluşturmak için küresel sektör temsilcileri ile bir araya gelecek. Aralarında 127 ülkeden 5 bin 500 gıda firmasının temsilcilerinin de yer aldığı etkinlik katılımcıları, başta glütensiz sucuklar ve Güvenilir Ürün Platformu Feed the Future Ödüllerinde, Coğrafi İşaretli Ürünler kategorisinde Birincilik Ödülü’ne layık görülen Danet coğrafi tescilli Afyon Sucuğu’nun yanı sıra diğer DANET ürünlerini de tatma fırsatı bulacaklar.

Gulfood’un küresel gıda endüstrisinde bir itibar buluşması özelliği de taşıdığını vurgulayan DANET Kurumsal Gelişim, İletişim ve Stratejik Planlama Direktörü Gülnur Uluğ, “DANET markamız, ihracat pazarlarında güçlü büyümesini sürdürüyor. Gerek modern satış kanalında bireysel tüketicilere, gerekse HORECA kanalına yönelik ürünlerimiz büyük ilgi görüyor. 12 ülkeden 5 bin 500 gıda firmasının temsilcilerinin katılacağı Gulfood 2024’te, mevcut iş birliklerimizi daha güçlendirmeyi ve yeni iş birlikleri için adım atmayı öngörüyoruz. Türkiye’nin markası DANET’in Gulfood 2024’te temsil edilmesi, markamızın olduğu kadar ülkemizin itibarına da katkı sağlıyor” dedi.

Helal sertifikalı üretim yapan ve Türkiye pazarındaki güçlü konumunun yanı sıra 20’ye yakın ülkeye ihracat gerçekleştiren DANET’in ürün portföyünde 80’in üzerinde lezzet seçeneği ve taze et ürünleri de yer alıyor. Tüketicilerine coğrafi işaretli Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması’nın yanı sıra, taze et ürünleri, sucuk, pastırma, kavurma, jambon, sosis, salam ve füme ürünleriyle, hindi ve piliç ürün seçenekleri de sunan DANET, eve teslim kurban satışı da gerçekleştiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@