banner143

banner72

banner171

banner157

KGD, geniş ürün gamıyla alüminyum sektörünün kalbi ALUEXPO 2023 Fuarı’nda

KGD Grafit & Metal, ALUEXPO 2023 – 8. Uluslararası Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı’na katılıyor.

Endüstri Güncel 13.10.2023, 10:30 13.10.2023, 15:06 Melike Kaya Bayram
289
KGD, geniş ürün gamıyla alüminyum sektörünün kalbi ALUEXPO 2023 Fuarı’nda

Grafit satışında ise Türkiye’deki ilk 5 firma içerisinde yer alan KGD Grafit & Metal’in yeni fuar durağı 12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında Avrupa’nın ikinci, Avrasya’nın ise en büyük alüminyum fuarı olan ALUEXPO 2023 olacak. Alüminyum sektörlerinde küresel trendler ve yükselen teknolojik, ticari gelişmelerin konuşulduğu fuara yılın başından itibaren üretimini yaptığı alüminyum biyet döküm hattını götürecek olan KGD, hattın en başından sonuna kadar olan tüm ürünleri gösteren montaji sergileyecek. Stratejik yatırımları doğrultusunda bu yıl içinde kalıp ayırıcı yağları ürün grubunda GKR Metalurji A.Ş. ve refrakter ürün grubunda Güney Ateş Refrakter ve Metalurji San. Tic. Ltd. Şti ile iş birliğine giden KGD, yine fuar kapsamında kalıp ayırıcı yağlar ve refrakter ürünleri katılımcılara sunacak. KGD Grafit & Metal fuarda Salon 2 - Stant E145 numaralı alanda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Sonuç ve çözüm odaklı bilinçli ziyaretçi ALUEXPO’da

Çok kapsamlı fuarların yanı sıra, daha yoğun ve niş fuarları kendileri için her zaman daha faydalı olduğunu ifade eden KGD Grafit & Metal Genel Müdürü Gamze Karasu, “Alüminyum sektörünün tüm tedarikçi ve üreticilerini bir araya getirmesi bakımıyla ALUEXPO’da yer almak bizim için çok değerli. Doğrudan müşteri ve tedarikçinin buluştuğu bu fuar, gerek var olan gerekse yeni potansiyel müşterilerimizin doğru tedarikçiye veya doğru ürüne daha hızlı ulaşmasını sağlıyor. Bazı fuarlar ziyaretçilerin genellikle vakit geçirmek için uğradıkları yerler olurken, ALUEXPO Fuarı ise sonuç ve çözüm odaklı ziyaretçileri ağırlıyor” dedi. Fuara katılım sağlayan neredeyse tüm firmalar ile ticari ilişkileri olduğuna dikkat çeken Gamze Karasu, fuar süresini oldukça verimli değerlendirerek, yeni iş birliktelikler için şimdiden sabırsızlandıklarını kaydetti.

KGD Grafit & Metal bayilik anlaşmalarını fuarda katılımcılara anlatacak

Pandemiden önce fuarlara katılım ve ziyaretçi sayısı her geçen sene yavaşça azalan bir ivmeyle devam ettiğini fakat ALUEXPO 2022’nin pandemiden sonraki yapılan ilk fuar olmasından dolayı büyük bir talep ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Karasu, “Özellikle Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinden çok fazla ziyaretçi alıyoruz. Bunlardan birkaçı şu anda en iyi müşterilerimizden oldu. Pandemi zamanında yüz yüze görüşme fırsatı bulamadığımız, firmamızı ve üretim sürecimizi yakından tanıma fırsatı bulamayan yeni tanıştığımız müşterilerimiz, ALUEXPO 2022’de bizi ziyaret ederek ticari ilişkilerimizin daha güçlü ve emin adımlarla ilerlemesine sebep oldu. Her zaman hedef pazarın Avrupa olduğu Türkiye için, aslında Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerinin de hedef pazar olması ve ilginin bir kısmının oraya kaydırılması gerektiğini göstermiş oldu. ALUEXPO 2023’te de iş birliklerimizi ve yeni ürünlerimizi öne çıkarmayı planlıyoruz. GKR ve Güney Ateş ile yaptığımız bayilik anlaşmalarını ziyaretçilerimize anlatıp, var olan müşterilerimiz ile daha fazla ürünle çalışmayı ve yeni müşteriler portföyümüze katmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@