banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Yünsa 50. Yaşını Coşkuyla Kutladı

Yarım asırlık köklü bir geçmişe sahip, Avrupa’nın en güçlü yünlü kumaş üreticisi Yünsa 50. Yılını coşkuyla kutladı.

Yünsa 50. Yaşını Coşkuyla Kutladı

Dünyada tekstil sektörünün en değerli markalarından biri ve Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük entegre yünlü kumaş üreticisi olan Yünsa, yarım asırlık başarılı geçmişini çalışanları ile birlikte kutladı.

Yünsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sürmegöz, bundan tam 50 yıl önce, rahmetli Sakıp Sabancı başkanlığında kurulan ve yıllar içinde büyüyerek, dünyanın en önemli yünlü kumaş üreticilerinden biri haline gelen Yünsa’nın daha güçlü ve daha başarılı bir geleceğe doğru yelken açtığını söyledi. 

15 Haziran 2023 tarihinde Çerkezköy’deki üretim tesislerinde gerçekleşen kutlama etkinliğinde aynı zamanda Yünsa’da 15 yıl ve üzeri çalışanlara da kıdem ödülleri verildi.

Etkinlikte konuşan Mustafa Sürmegöz; 

“Yünsa; üretim kalitesi dünya çapında kanıtlanmış son derece itibarlı bir marka. Biz de bu güçlü markayı daha da ileriye götürmek için tüm gücümüzle çalışıyor, Yünsa’yı dünya liderliğine taşıyacak yolculuğumuzda şirketimizin güçlenmesine ve verimliliğimizi arttırmaya destek olacak yeni yatırımları hayata geçiriyoruz. 2021 yılından itibaren uygulamaya koyduğumuz stratejik büyüme ve yatırım hamlelerimizin bir kısmını hayata geçirdik ve bu sene de üretim kapasitemizi ve kalitemizi daha da yükseltecek yenilenme yatırımlarımıza devam ediyoruz”  dedi.

2025 yılında Avrupa’nın, 2030 yılında da dünyanın lider markası olma hedeflerine, Yünsa’nın başarılı çalışanları ile ulaşmanın hiç de zor olmayacağına inandığını söyleyen Mustafa Sürmegöz, şirketin yarım asırlık geçmişinin önemli bir bölümüne tanıklık eden arkadaşlarına teşekkür ederek 35 yılı aşkın çalışanlarına kıdem ödüllerini takdim etti.

Yünsa fabrika alanında gerçekleşen kutlama etkinliği ikramlar ve keyifli bir konser ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@