banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Zorlu Tekstil En Trend Ürünleriyle Heimtextil Frankfurt Fuarı’na Katıldı

Zorlu Tekstil, sezona damga vuran tasarımlarıyla dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı olan Heimtextil Fuarı’na katıldı.

Endüstri Güncel 17.01.2023, 10:15 Melike Kaya Bayram
66
Zorlu Tekstil En Trend Ürünleriyle Heimtextil Frankfurt Fuarı’na Katıldı

Bünyesinde yer alan perde ve ev tekstili üretim tesisleri ve güçlü markaları ile ev tekstilinin lider kuruluşlarından biri olan Zorlu Tekstil yepyeni ürünleriyle, Frankfurt’ta düzenlenen Heimtextil 2023 Fuarı’na katıldı. Şirket, dünyanın en büyük ev ve tekstil ürünleri fuarı olan Heimtextil Fuarı’nda Disney Home ve Valeron markalarının 2023 koleksiyonlarını ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Valeron’nun yeni sezon koleksiyonu fuarda büyük ilgi gördü!

Ziyaretçilerden yoğun ilgi gören Valeron standında, yeni koleksiyonun en trend tasarımları sergilendi. Fresco, Plum ve Voyage olarak 3 farklı temada oluşturulan koleksiyon, doğadan aldığı ilhamı adeta şıklığın ihtişamıyla buluşturuyor. Jakar kumaşların ve dijital baskılı özel desenlerin yer aldığı tasarımlar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Nevresim takımlarından, bornoz ve havlu çeşitlerine kadar oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Valeron, yeni sezon trendlerinden aldığı izlenimler ve farklı tasarımlarla hazırlanan ürünlerle özel bir koleksiyona imza atıyor. İlk olarak Avrupa tekstil pazarında adını duyuran Valeron, koleksiyonlarını dünya çapında, başta Avrupa olmak üzere 40’a yakın ülkede 200’ü aşkın noktada piyasaya sunuyor.

Zorlu Tekstil’den Disney’in 100’üncü yılına özel tasarım!

Bugün perdeden nevresime, yatak örtüsünden havlu ve lisanslı ürünlere kadar uzanan geniş ürün yelpazesi sunan Zorlu Tekstil, özgün tasarımları, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile fuarda dikkat çekti.

Disney’in yeni bir konumlandırması ile tüm dünyayla buluşturduğu Disney Home markasının Avrupa, Rusya ve Türkiye’deki üretim, satış ve pazarlama hakkını elinde bulunduran Zorlu Tekstil, Disney’in 100. Yılına özel olarak tasarladığı D100 özel nevresim takımını da fuarda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Bir üretici olarak Disney Home lisanslı ürünlerinde çok güçlü bir konumda olan ve dünyanın en popüler ve sevilen karakter lisanslarına sahip Zorlu Tekstil,ayrıca Disney Home’da yer alan Marvel ve Lucas gibi farklı lisans karakterlerine sahip ev tekstili ürünleriyle fuarda büyük ilgi gördü.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@