banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Bitget Koruma Fonu’nun Değeri 300 Milyon Doları Aştı

Dünyanın önde gelen kripto türevleri ve Copy Trade (işlem kopyalama) platformu Bitget, Eylül ayı Koruma Fonu Değerlendirme raporunu yayınladı.

Finans 13.10.2023, 14:30 13.10.2023, 15:03 Melike Kaya Bayram
129
Bitget Koruma Fonu’nun Değeri 300 Milyon Doları Aştı

Bitget’in geçtiğimiz yılın Ağustos ayında başlattığı Koruma Fonu, kullanıcıların kripto varlıklarını koruma konusundaki taahhüdünü yansıtan öncü bir kanıt olarak öne çıkıyor. Fon; zorlayıcı olaylar, hacker saldırıları veya beklenmeyen piyasa durumları karşısında kullanıcıların varlıklarını korumak için güçlü finansal kalkan oluşturan 200 milyon ABD dolarıyla başlamıştı.

Bitget Koruma Fonu, tamamen Bitget tarafından finanse ediliyor. Bu da yüksek derecede işletme esnekliği ve özerklik sağlıyor. Bu yaklaşım, dış bürokrasi veya politika ayarları olmadan hızlı ve etkili varlık kapsamını mümkün kılıyor. Stabilite ve likiditeyi dış etkenlere karşı güçlendirmek için fon, BTC, USDT ve USDC dahil olmak üzere yüksek likiditeye sahip kripto paraların çeşitlendirilmiş bir portföyünü içeriyor. Bitget Koruma Fonu, kullanıcıların varlıklarının 1:1 oranında korunduğu oranda tutuluyor. Böylece Bitget, kullanıcıların borsadaki varlıklarına karşılık gelen miktarı sağlayabiliyor.

“Koruma fonumuz kullanıcılarımıza güç ve sigorta sağlıyor”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Bitget Yöneticisi Gracy Chen, “Bitget, platformundaki kullanıcılarına en yüksek istikrar ve güvenliği sağlamak için adımlar atıyor. Koruma Fonu'nun değeri, herhangi bir para çekme olmaksızın üç yıllık dönem boyunca düşüşe karşı sigortalandı. Koin fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle fon değerinde olası düşüş durumunda Bitget, fonun dengesinin sürekli olarak 300 milyon ABD doları seviyesinin üzerinde kalmasını sağlama konusundaki taahhüdünde kararlıdır. Eylül ayları, tarihsel olarak Bitcoin fiyatlarının düşük olduğu zamanlar oldu. Koruma fonumuz kullanıcılarımıza güç ve sigorta sağlıyor. Bitget ekosistemini şeffaflıkla beslemeye inanıyoruz ve bunu sürdürmek için en iyi güvenliği sağlıyoruz. Şeffaflık, merkezi olmayan toplulukların temelidir ve biz güven inşa ediyoruz. Koruma fonumuz ve rezervlerimiz de bu kanıtlardan ikisidir” dedi.

Bitget'in şeffaflık konusundaki taahhüdü, Koruma Fonu Değerlendirme raporuyla sınırlı kalmıyor. Bitget, Aralık 2022'den beri kullanıcılara varlıklarının güvenliği konusunda daha fazla güvence sunan doğrulanabilir Rezerv Kanıtları’nı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Bitget, kullanıcılara cüzdan adresleri de dahil olmak üzere kapsamlı fon bilgilerine sınırsız erişim sunuyor.

Daha fazla detaylı bilgi için burayı ziyaret edin.

Eylül 2023 Bitget Koruma Fonu Değerlendirme Durumu

En yüksek değer: 340,9 milyon ABD doları (20 Eylül)

En düşük değer: 331,7 milyon ABD doları (2 Eylül)

Ortalama değer: 334,7 milyon ABD doları

Bitget Koruma Fonu'nun günlük takibi, değerinin Eylül ayı boyunca sürekli olarak 330 milyon ABD dolarının üzerinde kaldığını gösteriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@