banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Finansta Dijitalleşme Ve Teknoloji Zirvesi Sektör Oyuncularını Bir Araya Getirdi

GTech, Finansta Dijitalleşme ve Teknoloji Zirvesi’nde bankacılık ve finansal teknolojiler konusunda değişim ve dönüşüme yön veren liderlerle bir araya geldi.

Finans 14.11.2023, 10:15 Melike Kaya Bayram
16
Finansta Dijitalleşme Ve Teknoloji Zirvesi Sektör Oyuncularını Bir Araya Getirdi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus’da gerçekleşen Finansta Dijitalleşme ve Teknoloji Zirvesi’nde finans sektöründe dijitalleşmenin; gelecekte ne gibi yenilikleri ve uygulamaları gündeme getireceği tartışıldı. Bankaların, sigorta, portföy, leasing, factoring şirketlerinin, fintech ve techfin’lerin en yenilikçi uygulamaların konuşulduğu zirveye GTech sponsor olarak destek verdi.

Dijital teknolojiler alanında önde gelen oyuncuları buluşturan zirvede panel öncesi açılış konuşmasını yapan GTech Kurucu Ortağı ve CEO’su Mine Taşkaya  ayrıca “Dijitalleşmenin Finansa Etkisi” panelinde de yer aldı.Türkiye’de finansal teknolojiler alanında ürün ve çözümleriyle sektöre öncülük eden, yenilikçi bakış açısı ve çevik yapısıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına odaklanarak kuruma özgün çözümler sunan Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden GTech CEO’su Mine Taşkaya; “Türkiye’de bu kapsamda ve bu derinlikte yapılan zirveye destek olmaktan dolayı çok memnunuz. 23 yıldır tutkuyla yaptığımız işimizde, bankacılık alanındaki köklü deneyimimizi finansal teknolojiler alanında müşterilerimizle buluşturuyor, onlara bir rehber titizliğiyle hizmet veriyor ve rekabet avantajı sağlıyoruz. İnovasyon ve Ar-Ge odağımız ile geliştirdiğimiz dijital bankacılık, açık bankacılık ve kredi skorlama ürünlerimiz ile hem dijital bankaların hem de altyapısını daha modern hale getirmek isteyen tüm bankaların yanında olmaktan ve finans dünyasının değişimine yön vermekten gurur duyuyoruz.”dedi.

Moderatörlüğünü EY Türkiye Şirket Ortağı ve Teknoloji Risk Hizmetleri Lideri Burak Baysal’ın yaptığı “Dijitalleşmenin Finansa Etkisi” panelinde yer alan Mine Taşkaya, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Müşterilerin beklentisi ‘her şeyin en kolay ve en hızlı’ şekilde olması yönünde. Bunun için de kullanılan teknolojinin olgunlaşmış, pazar ihtiyaçlarını karşılayabilecek kabiliyette, çok hızlı adapte olabilen yani entegrasyon kabiliyetinin yüksek olması çok değerli.”

Son 4 yılda Türkiye’de ki toplam proje sayısında sektör lideri olduklarını belirten GTech Kurucu Ortağı ve CEO’su Mine Taşkaya, şirketin yol haritası hakkında şunları söyledi:

“Finansal teknolojiler ve analitik bundan sonra da odak alanımız olmaya devam edecek. Şimdiye kadar Avrupa’da ve doğuda pek çok proje yaptık. Geçtiğimiz yıl Dubai ofisimizle bizim için çok stratejik bir açılım olan Körfez bölgesine girdik. Çok yakında Azerbaycan Bakü ofisimiz ile bu açılımımızı genişleteceğiz. Bakü’den sonra uzun süredir ürün ve hizmetlerimizle var olduğumuz Avrupa’da fiziki bir ofis ile de varlığımızı güçlendireceğiz. Her ülkeye girmek önceliğimiz değil, hedefimiz, daha büyük potansiyeli olan yerlere girmek ve oralarda güçlü iş ortaklarıyla büyümek.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@