banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Eker, Sektörünün En Beğenilen Şirketi Oldu

Eker Süt Ürünleri, Capital Dergisi öncülüğünde yapılan "İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında sektörünün en beğenilen markası seçildi.

Güncel 05.12.2023, 16:45 Melike Kaya Bayram
38
Eker, Sektörünün En Beğenilen Şirketi Oldu

Türkiye’de 45 yılı aşkın bir süredir tüketicileri sağlıklı ve lezzetli süt ürünleriyle buluşturan Eker’in istikrarlı başarı yolculuğu tüm hızıyla devam ediyor. Hayata geçirdiği ilklerle sektöre yön veren, yaşattığı lezzet deneyimleriyle yeniliklerin öncüsü olan ve sosyal sorumluluk çalışmalarıyla topluma fayda sağlayan Eker’in yarattığı değer yapılan araştırmalarda da gözler önüne seriliyor.

Beğeni liginde 2023 şampiyonu

Capital Dergisi'nin 23 yıldır gerçekleştirdiği "En Beğenilen Şirketler" araştırmasında; 2020, 2021 ve 2022 yıllarında üst üste üç kez en beğenilen ilk üç marka arasında yer alan Eker, 2023'te başarı grafiğini yükselterek kendi sektörünün 1 numarası seçildi. Eker, iş dünyasının önde gelen yöneticilerinin seçimiyle sektörünün “beğeni liginde” 2023 şampiyonu oldu.

En Beğenilen Şirketleri sektörlerin profesyonelleri belirliyor

Yenilikçi ve sürdürülebilir performansıyla fark yaratan kuruluşları belirleyen araştırma; Türkiye'de en iyi 20 şirketin yanı sıra sektörlerinin en beğenilen ilk 3 şirketini de ortaya çıkarıyor.En Beğenilen Şirketler, tüm iş dünyasının temsilcilerinin görüşleriyle belirleniyor. Sektörlerin En Beğenilen Şirketleri ise ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleri alınarak ortaya çıkıyor. Ankete katılan yöneticiler, görev yaptıkları kuruluşları dışarıda tutarak hem Türkiye hem kendi sektörleri için en beğendikleri şirketleri belirtiyor.

“En Beğenilen Şirket seçilmemizin temelinde iyiliğe odaklanan vizyonumuz yer alıyor”

En Beğenilen Şirketler listesinde zirvede yer almanın gururunu yaşadıklarını belirten Eker Süt Ürünleri Pazarlama Müdürü Özge Kiraz, elde ettikleri başarı ile ilgili şunları söyledi: “Eker olarak, inovasyonu şirket kültürümüzün bir parçası haline getirdik. Sağlıklı beslenme trendlerini yakından takip ediyor, eşsiz lezzetlerle akılda kalıcı deneyimler yaratıyor ve büyüme yolunda katma değer sağlamaya çalışıyoruz. Marka özümüzde bulunan ‘Eker iyi ki var’ mottosuyla birçok çalışmayı hayata geçirerek hem sektörümüz hem de toplum için fayda yaratıyoruz.Ürün gelişiminden üretim süreçlerine, çağdaş yönetim uygulamalarından markamıza değer katan projelere kadar tüm faaliyetlerimiz oluşturduğumuz iyilik ekosistemi içinde şekilleniyor. En Beğenilen Şirket seçilmemizin temelinde de iyiliğe odaklanan vizyonumuz yer alıyor.Spora yaptığımız yatırımlarla sağlıklı yaşamı sahipleniyor; Eker I Run Koşusu, TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı gibi etkinliklerle beğeni topluyoruz. Otizmli Bireyler İş Gücünde istihdam modelimizle, Türkiye'de otizmli bireylerin istihdamına öncülük yapıyoruz. Yarattığımız toplumsal ve ekonomik faydayı daha ileriye taşımak için kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Eker’in En Beğenilen Şirket seçilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@