banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

10. Eker I Run İçin Geri Sayım Başladı

1 Ekim 2023 Pazar günü, Uludağ’ın zirvesinden Bursa Eker Meydan’a doğru yapılacak olan organizasyon 4 binden fazla koşucuyu ağırlamaya hazırlanıyor.

Güncel 26.09.2023, 15:15 Melike Kaya Bayram
10
10. Eker I Run İçin Geri Sayım Başladı

Farklı medeniyetlere ev sahipliği yapan görkemli tarihi, ekonomik ve kültürel zenginliği, coğrafi güzellikleri ile Türkiye'nin en önemli şehirleri arasında yer alan Bursa, her yıl yapılan Eker I Run Koşusu ile koşu tutkunların da buluşma noktası haline geldi. Eker Süt Ürünleri tarafından 2014 yılından bu yana düzenlenen Eker I Run Koşusu, 1 Ekim Pazar günü Bursa Eker Meydan'da gerçekleşecek. "Koşuyoruz" mottosu ile yapılacak 10. Eker I Run, 4 binden fazla katılımcıyı ağırlayacak.

Kontenjanlar doldu, kayıtlar kapandı.

10. Eker I Run'da, 5K, 15K, 42K, Paten Yarışı, Kurumsal Takımlar Bayrak Yarışı ve Minik Adımlar’dan oluşan tüm kategorilerde katılımcı kontenjanları doldu ve kayıtlar kapandı. Türkiye'nin yanı sıra onlarca ülkeden sporcunun yer alacağı organizasyonda koşmak isteyen katılımcı sayısı 4.000'i geçti. 

100'den fazla Kurumsal Takım katılıyor

Eker I Run, kurumsal şirketlerin sporla buluşmasını sağlayan bir organizasyon olarak fark yaratıyor. Kurumsal Takımlar, ekip ruhunu pekiştirecek deneyimler yaşamak için Eker I Run'da bir araya geliyor. Rekor sayıda katılımcının başvurduğu 10. Eker I Run'da; 100 Kurumsal Takımın, 2 bine yakın koşucuyla yer alması dikkat çekiyor.

“Maraton Bayrak Yarışı” bu yıl ilk kez düzenlenecek

10. Eker I Run; profesyonel koşuculardan Kurumsal Takımlara, koşuya yeni başlayanlardan çocuklara kadar farklı profillerden katılımcıları ağırlayacak. 10. Eker I Run’da; 42K maratonu, 15K, 5K, Paten Yarışı, Özel Sporcular Koşusu, 6-12 yaş aralığındaki çocukların katılacağı “Minik Adımlar” Koşusu ve bu yıl ilk kez düzenlenecek olan 2 kişilik “Maraton Bayrak Yarışı” yapılacak. “Maraton Bayrak Yarışı”, Cumhuriyet'in 100. yılında daha fazla insanın sınırlarını aşmasına ve kurumların da maratona imza atmasına imkân sağlayacak.

Yardımseverlik Koşuları ile tüm zamanların en büyük kaynağının yaratılması hedefleniyor

Eker I Run'da, Adım Adım bünyesindeki STK’ların yardımseverlik kampanyaları için Yardımseverlik Koşuları düzenleniyor. Bu koşulara katılanların ve bağışçıların desteği ile birlikte Adım Adım çatısı altındaki STK'ların toplumsal değer yaratan projeleri için kaynak geliştiriliyor. Çocuklardan gençlere, kadınlardan doğaya, hayvanlara kadar destek bekleyen binlerce faydalanıcıya katkı sağlanıyor. 10. Eker I Run'da Yardımseverlik Koşuları ile tüm zamanların en büyük kaynağının yaratılması hedefleniyor.

Eker Meydan'da renkli bir festival katılımcıları bekliyor

Eker I Run katılımcıları, renkli bir festival havasında yapılan organizasyonda eğlenceli anlar yaşama fırsatı da buluyor. Yarışların bitiş ve toplanma noktası olan Eker Meydan'da kurulan festival alanında; dans gösterileri, DJ Performanslar gibi etkinlikler düzenleniyor. Katılımcılar ayrıca sponsor markaların stantlarını ziyaret edebiliyor.

Partnerler ve destekçiler

Bursa Büyükşehir Belediyesi, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği, Resmi Partner olarak 10. Eker I Run'a katkı sağlıyor. Adım Adım oluşumu, organizasyonun Sosyal Sorumluluk Partnerliğini üstleniyor.

Partner markalar ise etkinliğe değerli katkılar sağlıyor. 10. Eker I Run; Michelin, SPX, Koçaslanlar Holding, Bursa Teleferik, 6000 Meydan, Eker Meydan, Uludağ İçecek ve Uludağ Elektrik desteğiyle düzenleniyor.

Eker Süt Ürünleri, sağlıklı yaşam için adım atmak isteyen herkesi 10. Eker I Run’a davet ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@