banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Eren Perakende’nin Yeni Girişimi FashFed Birinci Aylık 2,5 Milyonun Üzerinde Ziyaretçisiyle Kutluyor

Eren Perakende tarafından hayata geçirilen online alışveriş platformu FashFed, birinci yılının şerefine başarı kilometre taşlarını paylaştı.

Güncel 19.04.2022, 14:30 Melike Kaya Bayram
603
Eren Perakende’nin Yeni Girişimi FashFed Birinci Aylık 2,5 Milyonun Üzerinde Ziyaretçisiyle Kutluyor

FashFed, kuruluşundan bugüne 12 ay içerisinde 130’un üzerinde ürün grubuyla Eren Perakendenin multibrand, moda e-ticaret sitesi olarak yerini aldı. 2022 yılında bünyesine 50 marka daha katarak satışa sunduğu marka sayısını 200’ün üzerine çıkarmayı hedefleyen FashFed, bir sene gibi kısa bir sürede ciro ve ziyaretçi hedeflerine ulaştı. Gelecek dönem çalışmalarını hızlandıran marka, Türkiye’nin akla gelen ilk online moda platformlarından biri olmak üzere;hızlı teslimat, müşteri memnuniyeti, seçkin marka seçeneklerinin yanı sıra 2022 yılında FashFed Club sadakat programı, müşteriye özel ayrıcalıklar ve sürekli gelişen üst seviye alışveriş deneyimini de bünyesine katacak.

AYLIK 2,5 MİLYONUN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ SAYISI, 100 BİN ÜZERİNDE ÜRÜN: YENİ HEDEF GLOBAL VE LOKAL ÖLÇEKTE TRENDLERE YÖN VEREN MARKALARIN BULUNDUĞU EN BÜYÜK MODA PLATFORMU OLMAK!

Eren Perakende’nin pandemi döneminde hızlanan dijital müşteri beklentilerini karşılayabilmek için projelendirdiği multibrand e-ticaret platformu FashFed; grubun kendi markaları olan Lacoste, Converse, Gant, Nautica ve The Kooples’ın yanında dünyanın öncü markalarından; Nike, Jordan, Adidas, Puma, The North Face, Champion, Tommy Hilfiger, Alpha Industries, American Vintage gibi onlarca markayı bulunduruyor. FashFed ayrıca globaldeki lokomotif premium markaların yanında özellikle pandemi döneminde yükselişe geçmiş olan lokal ölçekteki trend markaları da bünyesine kattı.

FashFed 2022 yılının sonuna kadar 50 markayı daha bünyesine katmaya hazırlanıyor. Platform, yayına girdiği 2021 yılında hedeflenen satış rakamlarına ulaşırken elde ettiği ivmesini, 2022 yılında 4 kat daha arttırmayı hedefliyor.Ayrıca hybrid marketplace sistemini Türkiye’de ilk defa unified e-commerce  alt yapısı ile  Akinon iş ortaklığıyla devreye alan FashFed, 2022 yılında moda sektöründeki çoklu kanalda aktif olmayı planlıyor. FashFed Genel Müdürü Arda Genç, birinci yılını geride bırakan FashFed’in büyüme ve yeni müşteri kazanma anlamında, bağlı olduğu perakende grubunun en hızlı koşan oyuncusu olduğunu belirtti. FashFed yaratmış olduğu yeni iş modeli ile, yakın dönemde hızlı modanın en güvenilir ve trend platformu olacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@