banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Esnaf Fatura’da Dev İş Birliği

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu ve Kolaysoft arasında imzalanan protokol ile esnaflarımız e-Belgelerini “Esnaf Fatura” platformu ile oluşturacak.

Güncel 22.12.2022, 15:25 Melike Kaya Bayram
83
Esnaf Fatura’da Dev İş Birliği

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ve Kolaysoft Teknoloji arasında imzalanan protokol ile esnaflarımız e-Belgelerini “Esnaf Fatura” platformu ile oluşturacak. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ile Kolaysoft Teknoloji Kurucu Ortağı Kezban Boztürk arasında imzalanan protokol ile tüm esnafımız e-belgelerini Esnaf Fatura ile oluşturmaya başlayacak.

Esnaflar, e-faturalarını “Esnaf Fatura” ile saniyeler içinde oluşturacaklar

Kolaysoft Teknoloji A.Ş. firmaların dijital dönüşüm yolculuğuna en kolay şekilde eşlik eden ve Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından, mükelleflerin e-belgelerini oluşturma, gönderme ve saklama hizmetine yetki verilmiş özel entegratör firmadır.TESK ve Kolaysoft iş birliği ile hazırlanan Esnaf Fatura; mükellef işletmelerin zamandan ve paradan tasarruf etmesini sağlayan web tabanlı bir uygulamadır.2000/5000 e-Arşiv portalında oluşturdukları faturaları, e-fatura konforun da Esnaf Fatura portalında oluşturabilirler. Ayrıca, e-faturaya geçmek isteyen esnafımızda, e-fatura sistemine Esnaf Fatura ile geçip, e-faturalarını kolaylıkla oluşturabilirler.Esnaf Fatura ile tüm esnaflarımız, faturalarını basit yöntemlerle hazırlar ve 10 yıl boyunca güvenle saklarlar.Esnafımız, dijital dönüşümü sağlayan Esnaf Fatura ile saniyeler içerisinde e-faturalarını oluşturabilecektir. Gelen / giden e-belgelerini kendilerine özel oluşturulmuş bu portal ile görüntüleyebilecekler.Uzman kadrosu ile tüm esnafımıza hizmet veren Kolaysoft Teknoloji ile e-belge süreçlerini kolaylaştırarak süreç yönetiminizi hızlandırabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@