banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

FOREO’da Yılın En Büyük İndirimleri Devam Ediyor

Black Friday döneminin bütün aya yayılmış olması ve markaların indirimleri devam ettiriyor olması kullanıcıları memnun ediyor.

Güncel 30.11.2021, 15:30 30.11.2021, 12:31 Melike Kaya Bayram
50
FOREO’da Yılın En Büyük İndirimleri Devam Ediyor

İndirim dönemleri kullanıcıların merakla beklediği ve fırsatları değerlendirdiği dönemler olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Alışverişte indirim denince de Black Friday döneminin ününü kimse geçemiyor. Black Friday aslında 26 Kasım olarak geçse de tüm aya yayılan hatta sonrasında da devam eden indirimler, kullanıcıların yüzlerini güldürmeyi başarıyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da şimdiye kadarki en iyi fiyatlarıyla kullanıcılarla buluşmanın haklı gururunu bu indirim döneminde de koruyor. 5 Aralık tarihine kadar devam eden dev indirimler, kullanıcıların FOREO’nun son teknoloji ürünlerine yüzde 40’a varan indirimlerle kavuşmasını sağlıyor. Trendyol’un Efsane Günler kampanyası kapsamında satışa sunulan FOREO ürünleri, kendine zaman ayırmak isteyen ve cildine ömürlük yatırım yapmak isteyen kullanıcılarını bekliyor. Yaşlanma karşıtı bakımdan cilt temizliğine, nemlendirici terapiden ağız ve diş bakımına pek çok alanda ürün sunan FOREO, profesyonel bakımı evlerin rahatlığına indirimli fiyatlarla getiriyor. İndirim sezonlarının tanınan yüzleri LUNA™ ve UFO™  serilerine ek olarak bu dönem ilk kez mikro akım yüz sıkılaştırma cihazı BEAR™ da indirim döneminde yerini alıyor. Ayrıca birbirinden farklı içerikleri ve faydalarıyla yüze ihtiyacı olan bakımı sunan maskeleri de stoklamanın şimdi tam zamanı!

DERİNLEMESİNE TEMİZLİK ŞART!

Cildin bakıma hazırlığı konusu bir hayli önemli. Öncelikle derinlemesine temizlik ve arındırma işlemi yapılması daha sonra bakım işlemine geçilmesi gerekiyor. Yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA™ 3, gözeneklerde biriken kiri, yağı ve ölü deriyi %99.5 oranında temizleyerek cildi arındırıyor. Ön tarafında yer alan yumuşak silikon sayesinde cildi derinlemesine temizleyen LUNA™ 3, arka tarafında yer alan masaj modlarıyla da sürülen krem ve serumların etkisini artırıyor. Patentli T-Sonic™ titreşim teknolojisine de sahip LUNA™ 3, 16 farklı güç seviyesiyle cildin hedef bölgelerine yaşlanma karşıtı masaj terapisi uyguluyor.

BAKIM VE EGZERSİZ BİR ARADA!

Dünyanın en güvenilir ve etkili microcurrent (mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR™, boyun ve yüz bölgesindeki 69 kası çalıştırarak yaşlanma karşıtı bir bakım uyguluyor. BEAR™’nin gelişmiş mikro akımları, yüz kaslarını şekillendirmek, cildi sıkılaştırmak ve kırışıklıkların görünümünü hafifletmek için vücudun hücresel seviyedeki elektrik akımını taklit ediyor. Bu sayede ciltteki kolajen üretimi artıyor ve elastin oranımı gerçekleşiyor. Bir diğer patentli teknoloji T-Sonic™ titreşimleri sayesinde de gözeneklerdeki kan dolaşımını hızlandırarak, ciltteki toksinlerin uzaklaşmasına yardımcı oluyor. Egzersiz ve bakımı bir arada sunan BEAR™, Anti-Shock System™’i ile cildin dayanıklılığını ölçerek verilen mikro akımların yoğunluğunu ayarlayabiliyor.

CİLDİN DERİNLİKLERİNE İŞLEYEN PROFESYONEL TERAPİ

Cildi nemlendirerek aktif maske bileşenlerinin cildin derinliklerine işlemesine yardımcı olan 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi cihazı UFO™ 2, en son teknolojilerin bir kombinasyonuyla hazırlanmış durumda. Patentli T-Sonic™ titreşimleriyle yüz ve boyun bölgesindeki gerginlik noktalarını gevşeterek cilde etkili bir masaj yapan UFO™ 2, cildin ısıtılıp soğutulmasına yardımcı olan kriyoterapi ve termoterapi modlarından da yararlanıyor. UFO™ 2, 8 ışıktan oluşan tam spektrum LED ışık teknolojisiyle de yaşlanma etkilerini azaltmaya ve göz altı morluklarının yok edilmesine yardımcı oluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@