banner143

banner170

banner171

banner26

Gençler 27 Farklı Kategoride Türkiye’nin En İyi Şirketlerini Seçecek

Gençlerin kariyer platformu Youthall tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Youth Awards için oylama süreci, 26 Haziran 2024 tarihi itibariyle başlıyor.

Güncel 03.06.2024, 10:30 03.06.2024, 10:26 Melike Kaya Bayram
189
Gençler 27 Farklı Kategoride Türkiye’nin En İyi Şirketlerini Seçecek

Şirketlerin insan kaynakları ve işveren markası alanında yaptığı çalışmaların gençlerin oylarıyla belirleneceği “Youth Awards 2024” heyecanı başlıyor. Youthall tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenecek Youth Awards’ta farklı sektör ve alanlarda en beğenilen şirketler, 27 farklı kategoride gençlerin oylarıyla belirlenecek. Oylamanın 26 Haziran-11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceği Youth Awards'a aday olmak isteyen şirketler için son başvuru tarihi 14 Haziran. Kazananlar, 27 Eylül 2024 tarihinde fiziksel olarak gerçekleşecek ödül gecesinde açıklanacak.

Bu yıl ‘Gençlerin En Beğendiği EVP (Çalışan Değer Önermesi)-Premium’ ve ‘En Çok Çalışılmak İstenen Ulaşım/Haberleşme Şirketi-Sektörel’ olarak iki yeni kategorinin eklendiği Youth Awards’ta şirketler 27 kategoride Türkiye’nin en iyi işveren markası olmak için yarışacak.

“Youth Awards, işveren markasını güçlendiriyor”

İşveren markası iletişiminde ödüllerin çok önemli bir faktör olduğunu söyleyen Youthall CEO’su Emre Aykan, şirketlerin “Youth Awards’a katılmasının işveren markası olarak güçlenmesine olanak tanıdığını belirtti. Özellikle bugünün ve yarının istihdamını oluşturacak olan gençler tarafından tercih edilmenin avantajlarından bahseden Aykan, “Geçtiğimiz yıl Youth Awards’ta 115.778 oy kullanıldı. Bu sene yeni kategorileri ve aday olan şirketleri ile daha fazla genç yeteneğe ulaşacak. Şirketlerin oylamada yer alması, en iyi genç yeteneklerin ilgisini çekmelerine olanak tanıyacak. Genç yetenekler tarafından ödüle layık görülmek, şirketlerin insan kaynakları ve işveren markası süreçlerini doğru yönettiklerini vurgulayan en etkili adım. Youth Awards, şirketlerin bu alanlardaki çalışmalarını duyurmak, mevcut ve potansiyel çalışanlarına yönelik itibarı artırmaya yönelik çok önemli bir adım oluyor. Farklı sektörlerden şirketlerin içinde bulunduğu yetenek kazanımı rekabetinde, Youth Awards ile gençlerin çalışmak istediği şirketlerden biri olmak, şirketleri kendi sektöründe ileriye taşıyacaktır” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173

Gelişmelerden Haberdar Olun

@