banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Youth Awards’a Aday Olmak İçin Son Gün

Gençlerin kariyer platformu Youthall tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Youth Awards’a şirket başvuruları tüm hızıyla sürüyor.

Güncel 19.06.2023, 13:45 Melike Kaya Bayram
31
Youth Awards’a Aday Olmak İçin Son Gün

Finanstan teknolojiye, perakendeden otomotive kadar çok sayıda sektörden şirketin oylanacağı Youth Awards’ta gençler en çok çalışmak istediği yerleri seçecek. Gençlerin kariyer platformu Youthall’un şirketleri 25 farklı kategoride gençlerin oylarıyla değerlendireceği Youth Awards’ta şirket başvurularının tamamlanmasına kısa bir süre kaldı. Başvurular, bugün saat 23:59'a kadar youthall.com/youth-awards/company/2023 adresi üzerinden devam edecek.

Premium ve sektörel kategorilere yenileri eklendi

Youth Awards’ta gençler şirketleri sürdürülebilirlik çalışmaları, kariyer odaklı sosyal medya hesapları, kampüs etkinlikleri, staj ve işe alım programları gibi farklı kategorilerde de değerlendirecek. Önceki yıllardan farklı olarak bu sene “Gençlere En İlham Veren İK Lideri” kategorisine ek olarak premium kategorilerin arasına; “Gençlere En İlham Veren CEO”, “Gençlerin En Beğendiği Reklam Filmi” ve “Gençlerin En Beğendiği Sosyal Sorumluluk Projesi” de eklendi. Ayrıca “En Çok Çalışılmak İstenen Holding”, “En Çok Çalışılmak İstenen Savunma Sanayi Şirketi” ve “En Çok Çalışılmak İstenen Sigortacılık Şirketi” de yeni değerlendirmeye alınan sektör kategorileri olacak.

Oylama 22 Haziran’da başlayacak

16 Haziran tarihine kadar devam edecek olan şirket adaylık başvurularının tamamlanmasının ardından, 22-25 Ağustos tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanındaki 18-35 yaş arasındaki gençler tarafından oylama gerçekleşecek. Oylama sonucunda seçilen şirketlerin duyurusu, 8 Eylül tarihinde Youthall web sitesi üzerinden yapılacak ve ödüller sahibini bulacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@