banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Youthall “Ceo Career Summit” 18 Nisan’da Gerçekleşiyor

Youthall; günümüzde iş yapış biçimlerinin sürekli evrim geçirdiği bir ortamda, öğrenci ve yeni mezun gençlere iş dünyasında yeni ufuklar açmaya devam ediyor.

Güncel 03.04.2024, 11:45 Melike Kaya Bayram
156
Youthall “Ceo Career Summit” 18 Nisan’da Gerçekleşiyor

Gençlerin kariyer platformu Youthall, hayata geçirdiği projeler ve düzenlediği zirvelerle iş dünyasında yeni trendleri konuşmaya ve geleceğin profesyonellerini bugünün deneyimli isimleriyle buluşturmaya devam ediyor.

18 Nisan’da online olarak düzenlenecek “CEO Career Summit” ile Youthall, bugünün liderlerini geleceğin liderleri ile buluşturacak. Etkinlikte Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin liderleri, yine Türkiye’nin en iyi üniversitelerinde İİBF, mühendislik, fen bilimleri ve ilgili diğer bölümlerden 3. ve 4. sınıf öğrencileri ve 0-3 yıl deneyime sahip genç profesyonellerle bir araya gelecek.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek CEO Career Summit, CEO'ların aktardıkları kariyer yolculuğu hikayeleriyle katılımcılara kurumsal dünyadaki fırsatları ve başarı stratejilerini anlamalarına yardımcı olacak. Konuşmacılar, kariyer yönetimi ve gelişimi, liderlik becerileri, teknoloji ve inovasyon, endüstri ve sektör bilgisi veya kişisel konulara odaklanarak gençlerin merak ettikleri soruları yanıtlandıracaklar.

“Bu zirve, genç yeteneklere rehberlik etmek için bir fırsat sunuyor”

Youthall kurucu ortağı Elis Yılmaz Aykan, "Youthall olarak, CEO Career Summit ile genç profesyonellerin ve üniversite öğrencilerinin kariyerlerini şekillendirmelerine yardımcı olmayı ve onlara ilham vermeyi amaçlıyoruz. Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin CEO'larını genç yeteneklerle buluşturarak, kariyerlerinde ilerlemelerine ve iş dünyasında kendilerini geliştirmelerine destek olması amacıyla bu zirveyi düzenlemeye karar verdik. Etkinlik, gençleri iş dünyasının liderleriyle buluşturarak değerli deneyimler ve öğretilerle donatmayı ve geleceğin liderleri olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu zirve, genç yeteneklerin ilham almasını, motive olmalarını ve kariyer yolculuklarında rehberlik edilmesini sağlayacak önemli bir fırsat sunuyor.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@