banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Youthall, Yüzde Doksan Üç Güven Endeksi İle “Harika İş Yeri" Sertifikasının Sahibi Oldu

Gençlerin kariyer platformu Youthall, gençlerin kariyer yaşamına rehberlik ederken, sürdürülebilir başarı için çalışanlarına odaklanmayı ihmal etmiyor.

Güncel 15.02.2024, 10:00 15.02.2024, 09:35 Melike Kaya Bayram
212
Youthall, Yüzde Doksan Üç Güven Endeksi İle “Harika İş Yeri" Sertifikasının Sahibi Oldu

Dünyanın ve Türkiye’nin öncü şirketleri ile gençleri buluşturan bir platform olarak; dinamik ve yenilikçi insan kaynakları politikasıyla çalışanlarının mutluluğuna ve gelişimine odaklanan Youthall’un bu yaklaşımı, Great Place To Work® Enstitüsü (GPTW) tarafından sertifikalandırıldı. Şirketlerin kurum kültürünü ve çalışan deneyimin değerlendiren bağımsız araştırma kurumu GPTW tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında elde ettiği %93 güven endeksi ile Youthall, insan odaklı yönetim anlayışındaki başarısını kanıtladı. Çalışanlarının mutluluğunu önceliklendirerek, kariyer yolculuklarına sürdürülebilir bir yapı kazandıran şirket, bu yaklaşımıyla çalışanları tarafından gururlandırıldı.

Sertifikalandırma sürecindeki değerlendirmeler, çalışanlar ve takım liderleri arasındaki başarılı süreç yönetimi, hoşgörü, adalet, tarafsızlık, saygı, güven, teşvik politikaları ve eşitlik alanlarındaki detaylı anketler sonucu hak kazanılan “Great Place To Work®” sertifikası ile Youthall, başarılı İK uygulamalarını global ölçekte tescillemiş oldu.

Evrensel normlara dayalı insan odaklı çalışma kültürü ve yenilikçi insan kaynakları politikalarıyla çalışanlarının yeni yetkinlikler elde edebilecekleri, gelişim odaklı kapsayıcı bir çalışma ortamı yarattıklarına dikkat çeken Youthall CEO’su Emre Aykan, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Çalışanlarımız en kıymetli varlığımız”

“Gençlerin kariyer ve gelişimlerini merkezimize koyduğumuz yolculuğumuzda çalışanlarımızı en değerli kaynağımız olarak görüyoruz. Hoşgörü, eşitlikçilik, kapsayıcılık ve yenilikçilik değerleri etrafında şekillendirdiğimiz ortak çalışma kültürümüz sayesinde her bir çalışanımızın kendini geliştirebileceği, gelişim fırsatlarından yararlanabileceği bir ekosistem yarattık. Sahip olduğumuz yenilikçi insan kaynakları politikası ile çalışanlarımız için daha iyi bir gelecek yaratmaya odaklandık. Yüksek teknolojik gücümüzün de katkılarıyla çalışanlarımız arasında yarattığımız güçlü sinerjiyle kurum kültürümüzü sürekli yeniliyor ve geliştiriyoruz. Great Place To Work® Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen araştırma ile çalışanlarımızdan aldığımız yüksek puanlar da insan kaynakları yaklaşımımızın başarısını kanıtlıyor” dedi.

Çalışanlarının tamamından Youthall’a cinsiyet ayrımcılığı karşısındaki duruşuna tam puan

Araştırmada yöneltilen sorulardan alınan yanıtların çalışanlar arasındaki yüksek memnuniyet oranına işaret ettiğine değinen Aykan, “Araştırma sonuçlarına göre, çalışanlarımızın tamamı Youthall’un her çalışanına cinsiyet ayırmaksızın adil davrandığını, çalışanlar ve yönetim arasında çok yönlü bir diyalog mekanizması kurulduğunu, yöneticilere kolaylıkla ulaşarak rahatça fikrini paylaşabildiğini, aramıza yeni katılanların kolaylıkla uyum sağlayabildiğini ve Youthall’un kariyer hedeflerine önemli katkılar sağlayabileceğini düşünüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@