banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

‘Kahve Dünyası’ ATA GYO ile Tekirdağ ATA Corner’da Hizmete Açılıyor

Müşterilerinin sürdürülebilir büyümelerine her daim katkı sağlayan ATA GYO, Tekirdağ ATA Corner Projesi’nde Kahve Dünyası’nı ağırlayacak.

Güncel 17.03.2023, 10:45 Melike Kaya Bayram
36
‘Kahve Dünyası’ ATA GYO ile Tekirdağ ATA Corner’da Hizmete Açılıyor

Sürdürülebilir büyümeyi gözeterek her daim müşterilerinin yanında olan ATA GYO, Tekirdağ ATA Corner Projesi’nde Kahve Dünyası’nı ağırlayacak. ATA GYO Genel Müdürü Bedri Kurdoğlu konuyla ilgili; Tekirdağ ilimizin, Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Ata Corner Projesi'ndeki bağımsız iki bölümün ‘Kahve Dünyası’ markası için 5 yıllığına kiralanmasından ve bu dönem boyunca ilgili bölümlerde kendilerini ağırlayacak olmaktan memnuniyet duyuyoruz” açıklamalarında bulundu. Projenin bir önceki yıla göre,değer artış oranının %369,7 olduğunu aktaran Kurdoğlu, proje değerinin ise 51 milyon TL’ye ulaştığına dikkat çekti. Kurdoğlu, önümüzdeki dönemlerde gayrimenkul üzerinde 10 adet bağımsız ticari ünitenin planlandığını ve kiracı ihtiyaçlarına göre revizyonu mümkün olan projenin 2023 yılının 3. çeyrek sonlarına doğru hayata geçmesinin beklendiğini ifade etti.

ATA GYO, hizmet verdiği işletmelerin her zaman en yüksek başarıyı elde etmesi için çalışırken; kalite, güven ve uygun fiyat sağlanması yönündeki hedefleri doğrultusunda, en ekonomik çözümleri sunmaya devam ediyor.  ATA GYO, yatırımlarını değerlendirirken, ulaşılabilirlik, alışveriş alışkanlıkları, yerel pazar koşulları ve popülerlik unsurlarını ön planda tutarak, portföyündeki proje ve işletmelerin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan özel çözümler sunmasını dikkate alıyor.


2023 yılında, yatırımcılarına ve kiracılarına değer katmak için mevcut lokasyonlarındaki kiralama süreçlerini özenle yönetmeyi sürdürecek olan ATA GYO, sürdürülebilir büyüme, karlılık ve değer artışı sağlayan yeni yatırımlara odaklanmaya da hız kesmeden devam edecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@