banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Marshall’ın Okullara Desteği TEV İşbirliğiyle Devam Ediyor

Marshall’ın okullara sağladığı boya desteği ile, Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde yer alan TEVİTÖL okulun boyanması için TEV ile iş birliği gerçekleştirildi.

Güncel 06.12.2022, 15:45 Melike Kaya Bayram
76
Marshall’ın Okullara Desteği TEV İşbirliğiyle Devam Ediyor

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayatı renklendiren Marshall’ın okullara sağladığı boya desteği kapsamında, Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde yer alan TEVİTÖL (Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi) okulun boyanması için Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile iş birliği gerçekleştirildi. Bu iş birliğiyle Marshall, okul içindeki alanda bulunan dört yatakhane ile ana binadaki iki koridorun boyanması için boya yardımındabulundu.

Ayrıca, okuldaki öğrenciler dış alanda yine Marshall’ın yaptığı boya desteğiyle 52 metre uzunluğundaki bir duvarı boyayarak bir etkinlik gerçekleştirdiler. Marshall'ın “renklendir hayatı” yaklaşımı ile çocukların yaşam alanlarını güzelleştirmeyi, iyileştirmeyi ve ilham vermeyi amaçlayan etkinlikte yapılan duvar resmi okulun çok yönlülüğünü ve iş birliği ruhunu temsil ediyor. Resim, okulun mimari, bilimsel, sanatsal sembollerinden oluşuyor. Saat kulesi okulun sembolik mimari yapılarından biri, onu kollarıyla saran ahtapot mekatronik kulübünün maskotu aynı zamanda edebiyat bölümünün aylık fanzin dergisinin adı.  Marshall, okulun kütüphanesine de kitap bağışladı.

Marshall Pazarlama Direktörü Pınar Adabağ boya desteği ve etkinlikle ilgili şunları söyledi: “Marshall olarak sektörün lider oyuncularından biriyiz ve bu bize bazı sorumluluklar yüklüyor. Faaliyet gösterdiğimiz topluma fayda sağlamayı çok önemsiyoruz ve bu yaklaşımla okulların boyanmasına destek olmayı sürdürüyoruz. Çocukların daha renkli bir ortamda bulunmaları, çalışma alanlarının güzelleştirilmesi ve bir araya gelerek ilham veren etkinliklere katılması bizi mutlu ediyor.”

Marshall, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı Mesleki ve Teknik Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında okul boyama projeleri de gerçekleştiriyor. İmzalanan 3 yıllık iş birliği protokolü çerçevesinde Marshall 100 okulun boyanması için boya hibe ediyor ve öğrencilerin güzel ortamlarda eğitim görmelerini sağlayıp hayatlarını ve eğitimlerini renklendirmeyi hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@