banner174

banner72

banner171

banner31

Su analizine ihtiyaç duyan tüm sektörlere ulaşmayı hedefliyoruz

Su analizine ihtiyaç duyan tüm sektörlere MCA World Fuarı ile ulaşmayı hedeflediklerini belirten Metin Baran, HACH Türkiye’nin fuardaki standında analizör ve optimizasyon cihaz ve yazılımları ile ziyaretçilerini karşılayacaklarını ifade ediyor.

Proses Çözümleri 30.04.2024, 13:35 30.04.2024, 13:21 Serkan KIRAÇ
302
Su analizine ihtiyaç duyan tüm sektörlere ulaşmayı hedefliyoruz

HACH Türkiye’nin standında yer alacak birbirinden yetenekli analiz çözümlerinin detaylarını Satış Geliştirme Müdürü Metin Baran’a sorduk. 

Metin Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?

MCA World fuarı, bizim için nispeten yeni bir organizasyon olmasına rağmen mevcut yayın grubunun da dahil olduğu etkili çalışmalarının sayesinde tüm sektörlere ulaşmakta ve katılımcı içeriği ile su sektöründeki beklentileri karşılamaktadır. Su analizinde her alanda aktif olan Hach firmasının Türkiye’deki şubesi olarak bu fuarda su analizine ihtiyaç duyan tüm sektörlerdeki atık su, içme suyu, su-buhar çevrimi ve endüstriyel su analizi proseslerine ulaşmayı hedefliyoruz.

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Standımızda dört ayrı sergi alanımız olacak. Bu alanlarda laboratuvar cihazlarımızı, endüstriye yönelik analizörlerimizi, atık su ve içme suyu arıtma tesisleri için analizörlerimizi ve atık su prosesleri için optimizasyon çözümlerimizi içeren cihaz ve yazılım sistemlerimizi sergileyeceğiz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Fuarda iki adet sunumumuz olacak. Bunlardan ilki olan “Atık Su Arıtma Tesislerinde Yüke Dayalı Optimizasyon Sistemleri” sunumunu 8 Mayıs 14:20’de, ikincisi “Sıvı İçinde Hidrojen Sülfür Ölçüm Teknolojisinin Önemi ve Avantajları” sunumunu 10 Mayıs 14:50’de yapacağız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@