banner143

banner170

banner171

banner157

Üretim, depolama ve hat basınç ölçümü çözümleriyle Vega, MCA World’de

Vega İş Geliştirme Müdürü Can Ateş:“VEGA Türkiye olarak MCA World Fuarı’nda kimya, çimento, maden, gıda, ilaç, su, gemi, Kağıt gibi çeşitli sektörlerde üretim, depolama ve hat basınç ölçümü gibi ihtiyaçlara yönelik çözümler sunarak bu endüstrilere ulaşmayı hedefliyoruz.”

Proses Çözümleri 30.04.2024, 07:35 30.04.2024, 09:58 Serkan KIRAÇ
309
Üretim, depolama ve hat basınç ölçümü çözümleriyle Vega, MCA World’de

Can Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
VEGA portföyünde bulunan ürünler, birçok endüstride ihtiyaç duyulan çözümleri sunmaktadır. Günümüz koşullarında üretimin izlenmesi, hammadde takibi gibi konular tesisler için çok önemlidir. VEGA Türkiye olarak kimya, çimento, maden, gıda, ilaç, su, gemi, Kağıt gibi çeşitli sektörlerde üretim, depolama ve hat basınç ölçümü gibi ihtiyaçlara yönelik çözümler sunarak bu endüstrilere ulaşmayı hedefliyoruz.

Vega Türkiye standında hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
VEGA, global pazarda seviye konusunda lider konumdadır. Bu liderliğini korumak için hem katı hem de sıvı malzemelerde ölçüm yapabilen yeni radarımız VEGAPULS6X cihazımızı ve tek cihaz kullanmanın avantajlarını tanıtacağız. Ayrıca, hem metalik hem de seramik diyaframlı Basınç sensörlerimizin uzun ömürlü ve stabil ölçüm teknolojisini açıklayacağız. Özellikle VEGABAR serisi basınç sensörlerimizin kullanım kolaylığı, bakımı ve dayanıklılığına ilişkin VEGA'nın yaptığı yeni gelişmeler bizim için önemlidir. Son olarak, her tesis için önemli olan taşma koruma Sınır seviye şalterleri ve bu şalterlerin doğru seçimi hakkında ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
MCA fuarı, ölçüm ve kontrol konusunda sektörde öncü firmaları tek çatı altında toplayarak endüstrilerin ihtiyacına yönelik bir organizasyon olmaktadır. VEGA Türkiye ailesi olarak MCA fuarında Radar, Basınç ve Switch cihazlarımızın bulunduğu demolarımız ve tecrübeli ekibimizle bu fuarda standımızda değerli ziyaretçilerimizi bekliyor olacağız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@