banner24

banner170

banner171

banner31

Yeşil enerji yatırımları için güncel teknoloji trendlerine yer verecek

Akış kontrol, enstrümantasyon ve kontrol sistemleri konularında dünyada lider markaların çözüm partnerliğini yürüten Delta Vana Otomasyon, MCA World Fuarı’ndaki standında bu yıl tüm bu çözümlere ek olarak yeşil enerji yatırımlarında ihtiyaç duyulan trend teknolojilere de yer verecek. Çözümlerin detaylarını Delta Vana ve Otomasyon Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Meltem Sanlav ile konuştuk.

Proses Çözümleri 30.04.2024, 11:35 30.04.2024, 10:09 Serkan KIRAÇ
374
Yeşil enerji yatırımları için güncel teknoloji trendlerine yer verecek

Meltem Hanım, MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?

Geride bıraktığımız yıl da MCA’ya katılımcı olmuştuk, oldukça memnun ayrılmıştık. Bu yıl da beklenti çıtamızı yükselterek hazırlıklarımıza başladık. Sektördeki 18’inci yılımıza giriyoruz. Türkiye’deki ilk 500 sanayi firmasına baktığımızda 18 yıl boyunca yolumuzun kesişmediği, firma yok diyebilirim.  Bu firmalardaki dostlarımızı standımızda misafir etmeyi heyecanla bekliyoruz. 18 yıldır ürün ve çözüm sunduğumuz enerji, rafineri, petrokimya, demir-çelik, doğalgaz sektörleri, akış yönetimi prosesleri açısından bizim ana sektörlerimiz ancak OEM’ler gibi hareket kabiliyeti yüksek sektörlere geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ulaşmak hedefindeyiz. 

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Standımızı oluştururken, temsilcisi olduğumuz markaların dünya trendlerini okuyarak derinleştirdiği, odağına aldığı birkaç temel kavrama odaklandık. Bunların başında, data kullanımı geliyor. Datanızı bilmezseniz verimliliğinizi ölçmeniz, değerlendirmeniz mümkün olmuyor. Ancak bildiğiniz gibi proses yönetiminde dataya erişim hassas bir konu… Dataya erişimi, prosesteki teknolojik entegrasyonla maksimum düzeyde arttıran Honeywell’in Versatilis ürün ailesinden seçtiğimiz enstrümanlarla bir Smart Box’ta oluşturduk.

Birkaç ürünü bir arada görülebileceğiniz, faydalarını deneyimleyerek görebileceğiz bir demo seti gibi düşünebilirsiniz.  Versatilis, saha enstrümanları üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlarken, ürünün entegrasyon yeteneğiyle verimliliğinizi güvenli bir şekilde yükseltebilirsiniz. 

Partneri olduğumuz Flowserve’ün IoT temelli kestirimci bakım enstrümanı RedRaven ve ValveSight’ın demoları da yine stand’ta ziyaretçilerimizin deneyimlemesine açık olacak.  Farris bir diğer önemli markamız… Farris, ses getiren ürün InSure’un sağladığı gerçek zamanlı mönitörleme çözümü de fuar standımızda olacak.

Ziyaretçilerimiz, yine temsilcisi olduğumuz CDC Groth’un patlama disklerini ve geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına bizimle giriş yapan Oliver Valves inovatif vanalarını yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Yeşil enerji dünya trendlerinde yükseliyor. Biz de ürün porftöyümüzdeki yeşil enerjiyle uyumlu, dekarbonizasyon destekli ürünlerimize ziyaretçilerimiz için projeksiyon tutacağız.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@