banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

MMA Pazarlama Dünyasını Yine Buluşturuyor

Pazarlama, Medya ve Teknoloji Dünyasının Geleceğini Şekillendiren POSSIBLE 2024, 15-17 Nisan’da, Miami Beach'te!

Güncel 29.03.2024, 09:00 Melike Kaya Bayram
137
MMA Pazarlama Dünyasını Yine Buluşturuyor

Pazarlama ve medya topluluğunun tam kalbinde yer alan ve geleceği düşünen pazarlamacılar için ayrıcalıklı içeriklerle dolu POSSIBLE 2024, 15-17 Nisan 2024 tarihleri arasında, sektördeki profesyonelleri ve liderlerini Fontainebleau Hotel, Miami Beach’te bir araya getiriyor. MMA’nın vizyonu doğrultusunda şekillendirilmiş etkinlik, inovasyon ve yeni teknolojilerle donatılmış, pazarlama ve medya dünyasını için ağ kurma, fikir alışverişi yapma ve pazarlama sektörünün ortak sorunlarını tartışma merkezi olma özelliğini taşıyor.

Christian Muche (DMEXCO Kurucu Ortağı) tarafından tasarlanan ve MMA'nın omnichannel uzmanlığı tarafından desteklenen POSSIBLE, markalar, teknoloji, dijital, medya, kültür ve daha fazlasını içeren daha büyük pazarlama ekosistemi için özel olarak oluşturulmuş pazarlama dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak gündemi belirliyor. 2023 senesinde ilk düzenlenen POSSIBLE etkinliğinde 200’den fazla konuşmacı, 110 seansta pazarlamanın geleceğini tartışmıştı. Ayrıca küçük bir hatırlatma: Elon Musk, katıldığı POSSIBLE oturumunun moderatörü Linda Yaccarino’yu, POSSIBLE’dan hemen sonra

X’in (Twitter) CEO’su olarak duyurmuştu.

POSSIBLE 2024, derinlemesine bilgiler sunan oturumları ve etkileyici konuşmacıları ile dinamik bir gündeme sahip. 15 Nisan Pazartesi günü başlayacak etkinlik, bu sene yaklaşık 190 konuşmacıyı 110 seansta ağırlayacak, networking yemekleri, atölye çalışmaları ve daha birçok etkinlikle dünyanın önde gelen pazarlama ve medya profesyonelleriyle bir araya gelme ve bağlantı kurma fırsatları sunuyor.

Öne Çıkan Konuşmacılar:

* Gary Vaynerchuk, VaynerX Yönetim Kurulu Başkanı

* Bozoma Saint John, Hall of Fame Pazarlamacı ve Pazarlama Yöneticisi, Yazar ve Girişimci

* Deborah Wahl, Hall of Fame Pazarlamacı ve eski Genel Pazarlama Sorumlusu, General Motors Corp.

Yenilikler ve Güncellemeler:

* VIP Academy ve Rising Talent Academy, pazarlama vizyonerlerini ve C-level yöneticilerini bugünün dinamik pazarlama yolculuğunda ilerlemeleri için gerekli bilgi ve içgörülerle donatmayı amaçlıyor.

* Bu yıl etkinliklere yeni eklenen yat turları, Fontainebleau etkinlik alanındaki yerini alıyor.

* Marka pazarlamacılarından oluşan grupları içgörülerini paylaşmak, sorunları ele almak ve eyleme geçirilebilir çıkarımlar oluşturmak için bir araya getiren etkileşimli yuvarlak masa sohbetleri.

Bu yıl katılacak markalardan bazıları:

Google, Tata, Shutterstock, Uber, Walmart, Canva, Pinterest, Snap, Samsung, Yahoo, AdMedia, gumgum, Roundel

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@