banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Oluklu Mukavva Sektörü OMÜD’ÜN Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği İstanbul Sanayi Odası Odakule’de yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Güncel 01.04.2024, 09:45 Melike Kaya Bayram
224
Oluklu Mukavva Sektörü OMÜD’ÜN Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ambalaj sektörünün ilk meslek kuruluşu ve sürdürülebilir ambalaj oluklu mukavvanın sektör temsilcisi olan OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini 28 Mart Perşembe günü İstanbul Sanayi Odası Odakule’de yoğun bir katılımla gerçekleşti. İftar yemeğine, OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği asil ve sempati üyeleri, derneğin duayenleri, tedarikçileri, sektör paydaşları, resmi kurum yetkilileri ve basın mensupları katıldı. Sektöre uzun süre emek vermiş duayen sektör temsilcilerinin de yer aldığı iftarda konuk konuşmacı olarak ise Karaköy Güllüoğlu Baklavaları Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü sahne aldı. Etkinlik sponsoru olarak Analiz Gümrük, Dunapack Packaging, GraffGlue, MatSet, Marmara Kağıt, Turk Oluklu ve Varaka, etkinliğin destekçileri olarak ise İstanbul Sanayi Odası ve Karaköy Güllüoğlu yer aldı.

OMÜD Çatısı Altında Buluşmaya Devam Edeceğiz

Derneğin 19’uncu Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlık koltuğuna oturan OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Arslan açılış konuşmasında, “Bugün Genel Kurul toplantımızda alınan kararla bundan sonra OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacağım. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle Genel Kurulumuza sonra da bayrağı devraldığım Buğra Sükan’a teşekkür ediyorum. Ardından da derneğimizi bugünlere getiren tüm Başkanlara ve Kurullarda görev alan üyelere ve çalışmalara katkı veren tüm üyelere de şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da hep birlikte çalışmaya ve OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği çatısı altında buluşmaya devam edeceğiz” dedi. OMÜD Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği olarak 1987’den beri oluklu mukavva sektörünü tek çatı altında toplama hedefi ile hareket ettiklerini ve geçen 37 yıl boyunca üyeler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek, oluklu mukavva sektörünün gelişimine katkı sağlamak ve ülke genelinde oluklu mukavvanın kullanımını artırmak amacıyla pek çok çalışmaya imza attıklarını söyleyen Arslan, bu amaçlar doğrultusunda yeni dönemde de çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@