banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Signify, 2022 Best Multinational Listesinde Yer Alan Tek Aydınlatma Şirketi Oldu

Birçok yeniliğin destekçisi olan Signify, Great Place to Work® Best Multinationals™ 2022 Listesi’nde yer alan tek aydınlatma şirketi oldu.

Güncel 23.08.2022, 08:45 Melike Kaya Bayram
173
Signify, 2022 Best Multinational Listesinde Yer Alan Tek Aydınlatma Şirketi Oldu

1 Şubat 2022 ile 20 Haziran 2022 tarihleri arasında toplam 72 bin den fazla çalışanın geri bildirimi ile oluşan Best Multinationals™ 2022 Türkiye listesinde dört farklı çalışan sayısı kategorisinde toplam 36 şirket yer aldı.

Profesyoneller, tüketiciler ve nesnelerin interneti aydınlatmasında dünya lideri olan Signify, Great Place to Work® Best Multinational List™ 2022 Türkiye’de 50-99 Çalışan Sayısı Kategorisi’nde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Signify’ın Best Multinational listesinde yer almasıyla ilgili Signify Türkiye ve Mawa İK Direktörü Hande Altan şu sözleri kaydetti:

130 yıldır dünyada, 90 yılı aşkın süredir ise Türkiye’de faaliyet gösteren markamızla insanın bireysel olarak iyi olmasının yanı sıra, toplumsal olarak da iyi olmasını sağlamak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Signify olarak, dünya genelinde 70’ten fazla ülkede 37 bin çalışanımız ile evleri, ofisleri, binaları ve kentsel mekanları dönüştürmede nesnelerin internetini kullanarak aydınlatma çözümleri üretiyoruz. Signify Türkiye olarak da global misyonumuz ‘Daha Aydınlık Yaşamlar Daha İyi Bir Dünya’ ile hareket ediyor ve sürdürülebilirlik alanında önemli adımlar atıyoruz. Sürdürülebilir başarı için hiç kuşkusuz çalışanlarımızla yürüttüğümüz ilişki çok önemli.

Tüm çalışmalarımızda odağımıza insanı aldığımız için çalışanlarımızın mutluluğu, huzuru ve gelişimleri en önemli önceliklerimiz. Kurduğumuz bu yapının çalışanlarımız tarafından memnuniyetle karşılandığını şirket içi ölçümlerimizden biliyoruz fakat bu ‘Great Place to Work Enstitüsü’ tarafından da tescilledi. Araştırmaya katılanların %87’si şirket bünyesinde bir çalışma ruhunun hâkim olduğunu belirtirken %90’ı gelişimlerine bireysel katkı sağladığımızı ifade ediyor. Bununla birlikte araştırmaya katılanların %85’i şirket içinde inovasyonun öncelikli olduğunu söylüyor.

Yanı sıra çalışma alanlarında önemsediğimiz takım ruhu ile birlikte, daha çağdaş bir gelecek için mutlaka cinsiyet eşitliğini sağlamamız gerektiğine de inanıyoruz. Kadınların ekonomik hayatta güçlenmesinin, ülkelerin toplumsal kalkınmalarında en önemli unsurlarından biri olduğuna inanıyoruz. Biz de Signify olarak insan kaynaklarından başlayarak tüm iş süreçlerimizde kadının iş gücünde etkin olarak var olması için çalışıyoruz. Türkiye organizasyonumuzun %45’i kadın çalışanlardan oluşuyor, yönetim ekibimizde ise bu oran %50. Hem METAP hem de globalde Türkiye’den kadın yönetici transferlerimiz oluyor.

*1 Şubat 2022 ile 20 Haziran 2022 tarihleri arasında toplam 72 bin den fazla çalışanın geri bildirimi ile oluşan Best Multinationals™ 2022 Türkiye listesinde dört farklı çalışan sayısı kategorisinde toplam 36 şirket yer aldı.

*Değerlendirme metodolojisi kapsamında ilk etapta şirketlerin Great Place to Work® sertifikasyonunu almaya hak kazanıp kazanmadığına bakıldı. Bu şirketler içinden, Great Place to Work® Culture Brife uygulamamızdaki ‘’Şirketiniz birden fazla ülkede faaliyet gösteriyor mu?’’ sorusuna evet şıkkını işaretleyenlerden bir havuz oluşturuldu.  Bu kriterler sonucunda final sonuçları verecek sıralama ise şirketlerin Trust Index© Çalışan Anketi’ndeki skorlarına göre sıralandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@