banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Tepe Servis ve Yönetim, “Kadın Dostu Şirketler” araştırmasında 23.sırada

Yüzde 61’i Kadın Çalışanlardan Oluşan Tepe Servis ve Yönetim, İş Kollarında Sunduğu Fırsat Eşitliğiyle Örnek Oluyor.

Güncel 06.03.2021, 08:38 Melike Kaya Bayram
306
Tepe Servis ve Yönetim, “Kadın Dostu Şirketler” araştırmasında 23.sırada

Entegre tesis yönetimi sektörünün yüzde 100 Türk sermayeli lider şirketi Tepe Servis ve Yönetim, birçok ilki hayata geçirdiği proje ve uygulamalarının yanı sıra kadın çalışan istihdamıyla da emsal teşkil edecek çalışmalara imza atıyor. Çalışanlarının yüzde 61’i kadınlardan oluşan Tepe Servis, 5 bin 119 kadın çalışana sahip.

“En üst yöneticisinden sahadaki personeline kadar ayrım yapmadan, eşit haklar ve hepsinden önemlisi uyumlu, ahenkli, huzurlu bir ortamı oluşturan kadın ve erkeklerden oluşan büyük bir aileyiz” açıklamasını yapan Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdürü Canan Çakmakcı, “Bizim kadın çalışan sayımız erkek çalışanlarımızdan daha fazla. Bu nedenle kadın çalışan dostu şirketler gibi çeşitli sıralamalarda ülkemizdeki ilk 100 şirket arasında yer alıyor ve bununla gurur duyuyoruz. Sadece kadın çalışan sayımızla değil, kadın yönetici sayımızla da parmakla gösterilen bir şirketiz” diye konuştu.

AYRIMI KALDIRDIK!

Faaliyet alanları gereği tesis yönetim ve kurumsal temizliğin bir parçası olan “endüstriyel temizlik makinesi”, “araç operatörlüğü” gibi genellikle erkek çalışanların görüldüğü iş kalemlerinin bulunduğunu anlatan Çakmakcı, “Araç operatörlüğü pozisyonunda yalnızca ülkemizde değil dünyada da genellikle erkeklerin istihdam edildiğini görüyoruz.  Oysaki bu ne kas gücü ne de cüsse isteyen bir iş. Biz bu sebeple baştan bu ayrımı kaldırarak konuya yaklaştık ve kadın çalışanlarımıza da makineci olmak imkanını açtık” ifadelerini kullandı. Çakmakcı, şu açıklamaları yaptı: “Uygulamamızın bazı pozitif sonuçlar doğurduğunu gördük. Zaman içerisinde kadınların kullandığı araç ve makinelerde bakım onarım maliyetlerinin, makine arızlarının azaldığını tespit ettik. Kadın çalışanlarımız sorumlulukları altındaki cihaz ve ekipmanları erkeklere oranla daha titiz kullanıyor, ayrıca kullanım kurallarını asla ihlal etmiyor. Şu anda eşit oranda kadın-erkek çalışanlardan oluşan bir makine operatörü kadromuz var. Tüm bunlarla birlikte genellikle kadın çalışanlardan oluştuğu düşünülen çağrı merkezimizde de çok sayıda erkek çalışan var. Biz tüm iş kollarında eşitlikten yana olduğumuzu hem söylemlerimiz hem de uygulamalarımızla ifade ediyoruz. Başarının sırrının da her zaman her alanda eşitlikte olduğuna inanıyoruz. Başarı, her alanda kesinlikle kadın/erkek ayrımı gözetmeyen bir unsur.”

KADIN DOSTU ŞİRKETLER” ARAŞTIRMASINDA 23’ÜNCÜ SIRADA!

Tepe Servis ve Yönetim, Capital Dergisi tarafından düzenlenen “Kadın Dostu Şirketler” araştırmasında ilk 100 şirket içerisinde 23’üncü, “Kadın Yönetici Dostu” kategorisinde ise 56’ncı sırada yer aldı.

2020 YILINI 724 MİLYON TL’LİK CİRO İLE KAPATTI!

2020 yılını 724 milyon 178 bin TL’lik ciro ile kapatan şirket, faaliyetlerine başladığı 2008 yılından bu yana müşterilerinin entegre tesis yönetimi alanındaki tüm hizmet ihtiyaçlarına Tepe Kurumsal Çözümler çatısı atında çözümler üretiyor. Yüksek standartta ve en ekonomik şekilde hizmet sunan şirket, inovatif çözüm önerileriyle dikkat çekiyor. Tepe Servis ve Yönetim, Türkiye’nin 81 ilinde ve Kıbrıs’ta kurumsal temizlik başta olmak üzere, tesis/plaza/ site/AVM yönetimi ve işletmesi, teknik bakım ve onarım hizmetleri, banka şube temizliği /off-site ATM temizlik hizmetleri, dış cephe ve inşaat temizliği, PPP şehir hastaneleri destek hizmetleri ve çağrı merkezi hizmeti sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@