banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Ticket Restaurant Edenred Ve Tchibo’dan Çalışanları Mutlu Eden Kampanya

Tchibo lezzetlerinin tadını Temmuz ayında en çok Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri çıkaracak.

Güncel 14.07.2021, 16:00 Melike Kaya Bayram
269
Ticket Restaurant Edenred Ve Tchibo’dan Çalışanları Mutlu Eden Kampanya

Ticket Restaurant Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında şirketlere ve çalışanlara tasarrufsağlayarak hayatı kolaylaştıran ve tüm faaliyetlerinde kullanıcı memnuniyetini ilk sıraya taşıyan Edenred Türkiye, Tchibo ile başlattığı kampanya ile evden ya da ofisten çalışan kullanıcılarınıbu sıcak günlerde hafif bir menü olarak ne yesem derdinden kurtarıyor. 31 Temmuz 2021’e kadar geçerli olacak kampanyakapsamında, Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları sipariş edecekleri sandviç ve içecek menüsüne 33 TL yerine 22,95 TL'ye sahip olabiliyor.

Tchibo’nun jambonlu kaşarlı, hindi fümeli, mozarellalıve sebzeli peynirli sandviçleri ile portakal suyu, çay,cappuccino, filtre kahve, latte, iced latte, americano, iced americano gibi içeceklerintadınıindirimli fiyatlarla çıkarmak isteyen Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcılarının kampanya kodlarını kampanya bitimine kadar MyEdenred uygulamasının Red Club bölümünden almaları gerekiyor. Kodlarını alan kullanıcıların,Tchiboşubelerine giderek verecekleri siparişlerinde yetkililere kampanya kodunu göstermeleri ve ödemelerini Ticket Restaurant Yemek Kartı ile yapmaları yeterli oluyor. Ticket Restaurant Yemek Kartı kullanıcıları, ayrıca kampanyadan tek bir gün değil, yeni bir kampanya kodu alarak her gün yararlanabiliyor.

Kampanya ile ilgili tüm detaylar için www.edenred.com.tr web sitesini ziyaret edebilir ya da 444 22 66 Edenred Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@