banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nda Bayrak Değişimi

"Teknoloji Geliştiren bir Türkiye" hedefiyle çalışmalarına devam eden Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Yönetiminde bayrak değişimi gerçekleşti.

Güncel 25.07.2023, 13:00 31.07.2023, 15:40 Melike Kaya Bayram
34
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nda Bayrak Değişimi

Vakfın 5 yıl boyunca Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Sayın Haluk BAYRAKTAR, başkanlık görevini T3 Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Elvan KUZUCU HIDIR'a devretti. Ayrıca kuruluşundan bu yana T3 Vakfı Genel Müdürü ve TEKNOFEST Genel Sekreteri olarak görev yapan Sayın Ömer KÖKÇAM, Vakıf Genel Müdürlük görevini Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Elvan KUZUCU HIDIR'a, TEKNOFEST Genel Sekreterlik görevini ise İcra Kurulu Üyesi Sayın Muhammet SAYMAZ'a devretti.

Türkiye Teknoloji Vakfı’nda gerçekleşen bayrak değişimi ile ilgili olarak Haluk Bayraktar şu değerlendirmelerde bulundu: “Türkiye için birçok çığır açıcı projeye imza attık. Milli Teknoloji Hamlesi vizyonu doğrultusunda yürüttüğümüz tüm faaliyetlerde, gençlerimiz ve geleceğimiz için gururlandıran projeler hayata geçirildi. Bu projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm Mütevelli Heyeti üyelerimize, Yönetim Kurulu üyelerimize, çalışanlarımıza, gönüllülerimize, manevi desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte özverisi ve adanmışlığıyla katkı sağlayan değerli yönetim kurulu üyemiz ve müdürümüz Ömer Kökçam'a hassaten teşekkür ediyor ve şükranlarımı iletiyorum. Elvan Hanımın liderliğinde yeni yönetimimize #MilliTeknolojiHamlesi davamızda üstün başarılar diliyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@