banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Yatırımlarla Güçlenen Bodrum Mutfak Mobilya Yüzde 47 Büyüdü

Bodrum’un ilk hazır mutfak üretimini gerçekleştiren ve iş birliklerine imza atan Bodrum Mutfak Mobilya, 2023 ü değerlendirdi ve 2024 yılı hedeflerini açıkladı.

Güncel 18.01.2024, 13:15 Melike Kaya Bayram
19
Yatırımlarla Güçlenen Bodrum Mutfak Mobilya Yüzde 47 Büyüdü

2023 yılını sektördeki başarılı yatırımlar, mutfak trendleri ile kullanıcı ihtiyaçlarına uygun tasarımlar ve stratejik iş birlikleriyle dolu bir dönem olarak değerlendiren Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, “Bu yılın en önemli yatırımlarından birini makine parkurunda gerçekleştirdik. Yurt dışından özel olarak getirilen yüksek teknolojili makinalar ile üretim kapasitemizi yüzde 45 oranında artırarak, 2023 yılını güçlü bir şekilde tamamlamaya hazırlanıyoruz. Hedeflerimiz arasında yer alan ciroda yüzde 47'lik bir büyümeyi başarıyla gerçekleştirirken, ülkemizdeki ekonomik zorluklara rağmen adet bazında yüzde 23'lük bir artış elde ederek başarılı bir performans sergiledik. Ayrıca Tepta Aydınlatma ile iş birliği yaparak bünyemize aydınlatma danışmanlığı hizmetini de ekledik. Aynı zamanda dünyanın önde gelen markaları ile yapılan iş birlikleri sayesinde, müşterilerimize ayrıcalıklı bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu önemli adımlarla önümüzdeki yıl içerisinde müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ederek sektörde önemli rekabet avantajı sağlayacağız” dedi.

Güneş Enerji Santralleri İle Çevresel Etkiyi Minimize Ediyor

Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğunun bilincinde olarak, yeşil enerjiye yatırımlara başladıklarını belirten Güneri, “2024'e girerken küresel ölçekte artan karbon ayak izi endişeleri ve sürdürülebilirlik konusundaki küresel eğilimleri göz önüne aldığımızda, bu alandaki çalışmalarımızın ne denli kritik olduğunu biliyoruz. Karbon ayak izi ve sürdürülebilirlik, iş dünyasında ve toplumda giderek daha fazla önem kazanmakta. Sorumluluklarının farkında olan bir şirket olarak 2023 yılında da bu alanda faaliyet gösterdik. Üretim tesisimiz ve mağazamızda Güneş Enerji Sistemi(GES) ile tükettiğimiz enerjinin çoğunluğunu karşılar hale geldik. 2024 yılında da bu çalışmalarımızın kapsamını artırarak; çevresel etkimizi en aza indirme ve doğal kaynakları daha verimli kullanma konularında liderlik yapma vizyonuyla, sürdürülebilirlik adına yeni projeler hayata geçireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@