banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Krohne Academy 2023 Etkinlikleri, 6 Haziranda İstanbul’da başlıyor

KROHNE Academy seminerleri 2023 yılında da endüstriyel proses otomasyonu alanındaki uzmanları; kullanıcılar, uygulama mühendisleri ve teknisyenlerle buluşturuyor.

Proses Çözümleri 11.05.2023, 12:10 11.05.2023, 13:01 Serkan KIRAÇ
217
Krohne Academy 2023 Etkinlikleri, 6 Haziranda İstanbul’da başlıyor

Proses Kontrolü ve Endüstriyel Otomasyon konusunda alanlarının öncü firmaları olan KROHNESAMSON ve PHOENIX CONTACT işbirliğiyle dünya genelinde düzenli olarak organize edilen ve ülkemizde bu yıl 10. kez düzenlenecek olan “KROHNE Academy - Proses Kontrol ve Otomasyon Etkinlikleri”, 06.06.2023 tarihinde İstanbul ve 08.06.2023 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.   Seminerlerimiz, ürün tanıtım etkinlikleri olmayıp, endüstri uzmanları ile fabrikalardaki kullanıcıları, çeşitli teknolojileri, endüstriyel standart ve prosedürleri karşılıklı görüşmek için bir araya getirmeyi hedefleyen ücretsiz ve serbest organizasyonlardır.

KROHNE ACADEMY ETKİNLİKLERİ BASIN PARTNERİ DİJİPORT MEDYA VE PROSES ÇÖZÜMLERİ DERGİSİ
Dijiport Medya, endüstrinin ve ekonominin nabzını tutan içerikler üretir. Üretilen içerikler Dijiport Medya YouTube kanalı, Proses Çözümleri ve Dijital Fabrika Çözümleri aylık dergilerinin yanı sıra şirketin tüm sosyal medya kanallarında ve www.dijiportmedya.com haber portalıyla okur ve izleyicilere ulaştırılır. Dijiport Medya, MCA WORLD (Measurement Control Automation) Fair‘i düzenleyen Dijiport Uluslararası Fuarcılık A.Ş.‘nin grup şirketidir.


ÜCRETSİZ KATILIM İÇİN ONLİNE KAYIT YAPABİLİRSİNİZ
KROHNE Academy’de seminer programlarına ek olarak, inovasyon ve proses çözümlerinin sunulduğu sergiler de yer almaktadır. Aynı zamanda organizasyonumuz; geniş proses deneyim ve bilgisine sahip uzmanlarla bilgi paylaşabilmek için ideal bir ortam da sunmaktadır. Seminerlerimize ilişkin bilgi almak ve ücretsiz kayıt yaptırmak için aşağıda linki verilen web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz Katılım İçin Online Kayıt Linki

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@