banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Dönüşüm için Boundless Automation Vizyonu

Emerson Exchange EMEA 2024'ü tanımlamak için bir kelime seçmek gerekirse, o kelime "Boundless" olurdu.

Proses Çözümleri 12.03.2024, 08:35 12.03.2024, 00:04 Serkan KIRAÇ
664
Dönüşüm için Boundless Automation Vizyonu

 26-29 Şubat tarihleri arasında Düsseldorf’ta gerçekleşen, ülkemizden de endüstri alanında birçok temsilcinin yeraldığı etkinlikte ; Katılımcılar, Emerson'un Boundless Automation™ vizyonunu ve modern endüstriyel bilişim stratejisini ilk sıralardan izleme fırsatına sahip oldular.

Emerson Başkanı ve CEO'su Lal Karsanbhai, Emerson Exchange'in açışılış konuşmasında endüstrilerin karşılaştığı sürdürülebilirlik ve karlılık dengesini sağlamadaki zorluklara işaret etti. Her endüstrinin operasyonları gözden geçirdiğini ve ‘Boundless Automation™ vizyonunun başarıya ulaşmakta doğru bir yaklaşım olduğuna dair bilgiler verdi.

Emerson, aynı zamanda kendisini dönüştürüyor ve geleceğin otomasyon teknolojilerini ve mimarisini belirliyor.

 Karsanbhai, Emerson'un son birkaç yılda birçok stratejik satın alım yaptığını, yazılım yatırımlarını genişlettiğini ve müşterileri için önemli performans getirileri elde etme amaçlı yeni yeteneklere ve uzmanlığa sahip global bir otomasyon liderine dönüştüğünü belirtti.

Bu hedef kapsamında, on yıllar önce geliştirilen geleneksel otomasyon mimarisinin, bugün endüstrilerin karşılaştığı yoğun veri ve sınırsız yazılım taleplerini desteklemekte yetersiz kaldığı, dijital dönüşüm programları ile sonsuz veri sağlamış olsa da, verilerin birbirinden ayrık olması, şirketlerin bu verilerden elde ettiği değeri sınırlandırdığı konusuna değindi ve bu zorluklara çözüm olarak;  Emerson, farklı veri datalarıyla başa çıkacak yeni bir yazılım geliştirmekte olduğu bilgisi verildi.

Karsanbhai, ‘’Veriyi Serbest Bırakarak Yeni Performans Seviyelerine Ulaşmak , verinin yaygınlaşması ve mevcut yazılımların geliştirilmesi, bizi benzersiz bir verimlilik çağına taşıyor, zengin veri ve gelişmiş yazılım bilişimi, endüstrilerdeki bir sonraki büyük dönüm noktasını oluşturmak üzere bir araya geliyor." dedi.

Emerson'un yazılım tabanlı Boundless Automation™ mimarisi ile fiziksel teknoloji katmanlarını kırarak; akıllı saha, edge computing ve bulut verilerini hyper convergence bir platformda entegre edilerek, dijital dönüşümün vadettiği potansiyeli açığa çıkaracağı, Şirketlerin; üretim, güvenilirlik, güvenlik ve sürdürülebilirlik fonksiyonları arasında veriyi sorunsuzca taşıyabileceği ve kullanabileceği, geniş kapsamlı karar verme ve işletme yönetimi sunması  ve yalnızca akıllı saha, edge computing  ve buluttan veri taşımanın ötesine geçmekle kalmayıp, aynı zamanda operasyon teknolojisi (OT) ile bilgi teknolojisi (BT) arasında çok önemli bir köprü kurulacağına dair bilgiler verildi.  

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@