banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Emerson, tesis güvenilirliğini ve işletme verimliliğini artırıyor

ASCO 327C serisi solenoid valf, üstün akış kontrol performansı ve operasyonel hassasiyet için doğrudan etkili, yüksek akışlı tasarıma sahiptir. Yeni Emerson yüksek akışlı solenoid valf tesisin güvenilirliğini ve işletme verimliliğini artırıyor.

Proses Çözümleri 17.01.2024, 07:35 17.01.2024, 00:10 Serkan KIRAÇ
23
Emerson, tesis güvenilirliğini ve işletme verimliliğini artırıyor

Emerson, benzer valflere kıyasla üstün akış-güç oranı sağlayan doğrudan etkili, yüksek debili tasarıma sahip yeni ASCO™ 327C serisi solenoid valfi tanıttı. 327C serisi tasarımı, minimum güç seviyelerinde yüksek akışlara imkan tanıyan dengeli bir koni yapısına sahiptir, bu da onu enerji santrallerinde, rafinerilerde ve kimyasal işleme tesislerinde kullanım için ideal hale getirir.

Bu gibi tesislerde, süreçlerin ve sistemlerin gerektirdiği yüzlerce, hatta binlerce valf bulunabilir. Arızalı bir tane valf bile kritik gaz ve sıvı akışlarını bozarak proses kalitesini etkileyebilir ve planlanmamış kesintilere ve ekstra bakıma neden olabilir.

ASCO 327C serisi, operasyonel verimliliği artırmak ve proses hassasiyetini iyileştirmek için güvenilirlik ve dayanıklılığı bir araya getiren özelliklere sahiptir. Valf, -60 ila 90 santigrat derece arasında değişen sıcaklıklara sahip ortamlarda güvenilir çalışma sağlamaya yardımcı olan, düşük sürtünme ve mükemmel statik sürtünme direnci özellikleriyle benzersiz, iki katmanlı bir dinamik conta teknolojisine sahiptir. Buna ek olarak, valf SIL (Güvenlik Bütünlüğü Seviyesi) 3 özelliğine sahiptir, bu da yüksek düzeyde performans bütünlüğü ve valfin öngörülen yaşam döngüsü boyunca çok düşük bir arıza riski olduğunu gösterir.

Emerson Pazarlama Proses ve Sürdürülebilirlik Direktörü Anne Sophie Kedad, konuyla ilgili şunları söyledi: "Enerji santralleri ve rafineriler gibi tesisler zorlu, yüksek akışlı gaz ve sıvı dağıtım süreçlerine sahiptir ve binlerce saatlik çalışma boyunca verimli, güvenilir ve bakımı kolay valflere ihtiyaç duyar. ASCO 327C serisi solenoid valf, bu tesislerin ihtiyaç duyduğu güvenilir performansı sağlayarak, gereksiz bakım ziyaretlerini en aza indirir ve onay testleri arasındaki aralıkları uzatarak operasyonel verimliliği artırmaya yardımcı oluyor."

ASCO 327C serisi valf, yüksek akışlı solenoid valf uygulamaları için onaylanmış genel bir tek bir çözüm sunar ve küresel endüstriyel kullanıcılar için tedarik zincirlerini kolaylaştırmaya ve spesifikasyon karmaşıklıklarını basitleştirmeye yardımcı olabilir. Valf ayrıca sahada devreye alma süresini en aza indirmek ve depolamada nem girişini önlemek için benzersiz bir elektrik test bağlantısı sunar.


ASCO 327C serisi solenoid valf, üstün akış kontrol performansı ve operasyonel hassasiyet için doğrudan etkili, yüksek akışlı tasarıma sahiptir.

Emerson, dünyanın temel endüstrileri için yenilikçi çözümler sunan küresel bir teknoloji ve yazılım şirketidir. Emerson, AspenTech'teki çoğunluk hissesi de dahil olmak üzere lider otomasyon portföyü aracılığıyla hibrit, proses ve ayrık üreticilerin operasyonlarını optimize etmelerine, personel sayısını korumalarına, emisyonları azaltmalarına ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur. Daha fazla bilgi için adres: Emerson.com.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@