banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Endress+Hauser Promag sensörleri

Proses Çözümleri 17.01.2024, 08:05 17.01.2024, 00:10 Serkan KIRAÇ
25
Endress+Hauser Promag sensörleri

Sektörünüzdeki temel uygulamalar için mükemmel elektromanyetik akış ölçer. Promag 10 serisi, çok geniş proses koşulları yelpazesinde uygun maliyetli akış ölçümü yapmanızı sağlar.

Promag 10 debimetreler, basit donanım ve yazılım tasarımıyla mühendislikten servise kadar yaşam döngüsündeki her adımı olağan Endress+Hauser kalitesinde kolaylaştırır. Heartbeat Technology ölçüm güvenilirliği ve kolay doğrulama imkanı sunar. Sadeliği ön planda tutmayan ve uygulama için fazla karmaşık olan ürünlerin aksine, zorlu uygulamaların taleplerini en kullanıcı dostu, basit bir çözümle karşılamak üzere tasarlanan ve geliştirilen türünün ilk örneğidir, Promag 10.

- Basitlikte yeni endüstri standardı- kullanıcı dostu, anlaşılır ve basit. Operatörlerin eğitim gereksinimini azaltır ve uzman bilgisi gerektirmez.

- Sağlam yapısı ile Promag 10, kolay arayüzü ve kullanıcı rehberliği ile kullanımı basitleştirir, her zaman kontrolün sizde olmasını ve endüstri yönetmeliklerine uygunluğunuzu sağlar.

- Heartbeat Technology, cihazın ISO 9001'e uyumluluğunu garanti eder. Debimetre doğrulama ve izleme özelliği, yüksek enstrüman kullanılabilirliği ve güvenilirliği sağlar.

PROMAG 10 SERİSİNDEKİ H10, GIDA VE İÇECEK ENDÜSTRİSİNE ÖZGÜ İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK ADINA TASARLANMIŞTIR
Promag H10, basit tasarımlarıyla dikkat çekerken, aynı zamanda endüstrinin temel uygulamalarına yönelik eksiksiz çözümler sunmaktadır.

Promag H 10, çok talepkâr hijyenik koşullarda dahi üstün performans sunar. Gıda ve içecek sektöründe en yüksek kalitede ölçüm ve izlenebilirlik sağlamak için tasarlanmış olan bu akış ölçer, hijyenik standartları karşılar ve endüstri gereksinimlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirir. Akış ölçümünde mükemmel bir denge sunan Promag H 10, hem enerji tasarrufu sağlar hem de çoklu değişkenli ölçüm sayesinde (hacimsel akış, iletkenlik) ölçüm noktalarını azaltarak süreçlerinizi optimize eder. Kullanımı kolay olan bu cihaz, sadece temel fonksiyonlara odaklanarak ekonomik bir çözüm sunar. Ekranı ve Bluetooth bağlantısı sayesinde pratik bir kullanıma sahip olup, bütünleşmiş Heartbeat Technology ile sürekli güvenilirliği ve yüksek ürün kalitesini garanti eder. Promag H 10, hijyenik akış ölçümünde güvenilirliği ve etkinliği bir araya getirerek endüstri standartlarınızı yükseltirken maliyetleri düşürmenize olanak tanır.

Gıda ve içecek endüstrisinde su ve atıksu yönetimi, çevresel etkileri azaltmanın yanı sıra işletme maliyetlerini de belirleyen kritik bir faktördür. Endress+Hauser, çevre dostu ve ekonomik çözümler sunarak işletmenizin sürdürülebilirlik hedeflerini ve ekonomik verimliliğini destekler.

Kullanımı kolay çalışma konseptine sahip temel su ve atık su uygulamaları için akış ölçer Promag W10. Uluslararası onayları (örn. içme suyu için) sayesinde Promag W10 birçok su ve atık su uygulamasına hizmet eder. Su ve atık su endüstrisindeki standart uygulamalara yönelik tasarlanmış Promag W10, bindirmeli veya kaynaklı flanş seçenekleri ile endüstriye ekonomik bir çözüm sunar. Sensöre yakın akış bozukluklarından etkilenmeyen ve düz boru mesafesi gerektirmeyen patentli 0 × DN tam geçişli/çaplı tasarımı, üstün ölçüm doğruluğu ve güvenilirlik sağlarken, basınç kaybına sebebiyet vermez. Daldırılmış veya doğrudan gömme kurulumları için gereken sertifikalı korozyon korumasına (EN ISO 12944) sahiptir ve sahip olduğu iki yönlü ölçüm fonksiyonu, basınç, yoğunluk, sıcaklık ve viskoziteden neredeyse bağımsızdır. W10, su arıtma tesisleri, ham su ölçümleri, pompa kontrolü, içme suyu uygulamaları gibi su ve atık su endüstrisinde birçok uygulamaya yönelik olarak hem kompakt hem de ayrık versiyonlarla sunulmaktadır.

Endress+Hauser kalitesi ile Promag 10 serisi, proseslerinizde basit çözümleri ve etkin performansı bir araya getiriyor. İşinizi kolaylaştıracak ve verimliliğinizi artıracak bu teknoloji ile proseslerinizi kolay ve uygun maliyetlerle iyileştirin!

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@