banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Prothermo NMT81 ile gelişmiş sıcaklık ölçüm doğruluğu

Endress+Hauser: Alım satım uygulamaları ve envanter yönetimi için hassas sıcaklık ölçümü…

Proses Çözümleri 10.10.2023, 16:35 10.10.2023, 17:57 Serkan KIRAÇ
203
Prothermo NMT81 ile gelişmiş sıcaklık ölçüm doğruluğu

Prothermo NMT81 çok noktalı bir ortalama sıcaklık ölçüm cihazıdır. Artırılmış ölçüm noktası sayısı sayesinde en yüksek düzeyde doğruluk sağlar. Kolay kurulum ve yedekli sensor yapısı ile prosesiniz daha az bakıma ihtiyaç duyar.

Tank içerisindeki ürünün ortalama sıcaklığını doğru ölçmek, hassas bir envanter yönetimi için çok önemlidir. Sıcaklık kompanzasyonu hacim hesaplamasına ve düzeltmesine büyük etki eder. Petrol& Gaz, petrokimya ve gıda & içecek gibi endüstriler, kayıp kontrolü, maliyet tasarrufu ve operasyon güvenliği için ortalama sıcaklık ölçümünden yararlanır.

YÜKSEK HASSASİYET VE ARTIRILMIŞ VERİMLİLİK
Prothermo NMT81, içerisindeki 24 adete kadar çıkabilen RTD ile sıvılarda veya buharda ölçüm yaparak hassas bir envanter yönetimi sağlar. Bunun yanında ölçüm noktalarında 12 adede kadar yedek RTD kurulması da mümkündür. Bu yedeklilik ve gelişmiş yazılım algoritmasıyla bakım süreleri azaltılır ve üretkenlik artırılır.

ÇEŞİTLİ UYGULAMALARA UYGUN TASARIM
Farklı uygulamaların ihtiyaçlarını karşılamak için Prothermo'da farklı özellikler mevcuttur. Korozyona dayanıklı SUS316L malzemesinden yapılan proses parçaları sayesinde zorlu uygulamalarda daha uzun bir kullanım ömrü elde edilebilir. Suya ve toza dayanıklı gövdesiyle yağmur, toz gibi dış etkenlere karşı da korunmaktadır. Ham petrol uygulamalarında ürün çoğunlukla kısmen tankın dibine çöken sudan oluşur. Bu su seviyesi, isteğe bağlı Prothermo su tabanı sensörü veya tank ölçüm cihazlarımızın birinden sağlanan su arayüzü ölçüm değeri kullanılarak ölçülebilir. Bu ölçüm noktalarının ortalama sıcaklık hesaplamasına dahil edilmemesi, daha doğru bir ortalama ürün sıcaklığı sonucunun elde edilmesini sağlar.

Son derece hassas ortalama sıcaklık ölçümüyle Prothermo NMT81, Proservo NMS80, NMS81, NMS83, Micropilot NMR81 ve NMR84 ve Tank Side Monitor NRF81 gibi Endress+Hauser tank ölçüm cihazlarıyla birlikte alım satım uygulamaları ve envanter izleme için mükemmel bir paketi oluşturur.

ENDRESS+HAUSER TÜRKIYE
1984 – 2007 tarihleri arası temsilcilik olarak hizmet verdikten sonra, 1 Temmuz 2007 tarihinden bu yana Endress+Hauser Elektr. San. ve Tic. A.Ş. olarak Türkiye'deki faaliyetlerini sürdürmektedir.

Sahada akredite kalibrasyon servisi ile sektöre yön veren Endress+Hauser, İstanbul dışında; Adana, İzmir ve Ankara ofisleri ileTürkiye’nin her yerine hizmet vermektedir.

Gıda ve İçecek, Kimya, Su ve atıksu, Petrol ve Gaz, Maden ve Metal, Enerji ve İlaç endüstrilerinde ölçüm ve kontrol cihazlarının pazarlama, satış, servis, devreye alma, kalibrasyon, bakım ve eğitimi konularında hizmet vermektedir.

Endress+Hauser Grup
Endüstriyel proses ölçümü ve otomasyonu alanında önde gelen ürün, çözüm ve hizmet sağlayıcılarından birtanesi olan Endress+Hauser 1953 yılında İsviçre’nin Basel kentinde kurulmuştur. Bir çok endüstri için akış, seviye, basınç, sıvı analizi, sıcaklık, kayıt ve dijital iletişime yönelik kapsamlı proses çözümleri sunarak prosesleri ekonomik,verimlilik, güvenlik ve çevre standartlarına uyum konularında optimize eder.

15.000’den fazlaçalışanıile125’ den fazla ülkede satış ofisi ve temsilciliği bulunan Endress+Hauser’in başta Amerika, Almanya, Fransa ve Çin olmak üzere 11 ülkede 25 üretim tesisi bulunmaktadır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@