banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Krohne Academy etkinliklerinin ilki Kocaeli’de başladı

Türkiye’de her yıl düzenlenen Krohne Academy’nin bu yılki ilk etkinliği Kocaeli’nde yoğun ilgiyle başladı. Phoenix Contact, Samson ve Krohne markalarının organizasyonunda gerçekleştirilen Krohne Academy etkinliklerinin ilki bu yıl Kocaeli ve Bursa illerinde gerçekleşiyor.

Proses Çözümleri 05.03.2024, 11:39 05.03.2024, 11:55 Serkan KIRAÇ
210
Krohne Academy etkinliklerinin ilki Kocaeli’de başladı

Beklenin üzerinde bir ilgiyle karşılaşılan Krohne Academy 2024 etkinliklerinin ilki Kocaeli’nde başladı. Etkinlik, organizatör firmalar Krohne, Samson ve Phoenix Contact’ın kısa sunumlarıyla başladı. Sunumlar bu yıl tek salonda gerçekleşiyor. İlk sunum Krohne firmasının “Endüstriyel Otomasyonda Saha Enstrümantasyonunun Önemi ve İşletme Verimliliğindeki Etkileri” konulu sunum oldu.

İkinci sunum ise Phoenix Contact markasının “Endüstriyel Otomasyonda Etkin Proses Kontrolü ve Gereklilikler” başlıklı sunumuydu. Öğleden önce bir diğer sunum ise Samson markasının endüstride oldukça büyük önem arz eden “Endüstriyel Otomasyonda Kontrol Vanası Seçiminin Önemi” konusu oldu.

ACADEMY’NİN İKİNCİ ETKİNLİĞİ BURSA’DA
Markaların kısa tanıtımı ile başlayan ve sonrasında öğleden önce ve sonra birer sunumuyla devam eden Krohne Academy etkinliklerinin ikincisi 7 Mart Perşembe günü Bursa’da gerçekleşecek. Krohne, Samson ve Phoenix Contact markaları ziyaretçilerini Osmangazi’deki Hilton Convention Center’da ağırlayacak.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@