banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Krohne’den Kişiye Özel Dijital Fuar: KROHNE INSIGHTS 1TO1

Endüstriyel saha ölçüm enstrümantasyonu konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden olan KROHNE; endüstri dünyasına yönelik pek çok fuar ve sergi organizasyonun oldukça kötü etkilendiği küresel Covid-19 salgını döneminde yaşanan boşluk ve ilgili çevrelerde oluşan gereksinimleri karşılamak üzere yeni bir dijital etkinlik düzenlediğini duyurdu.

Proses Çözümleri 23.02.2022, 12:09 23.02.2022, 12:14 Serkan KIRAÇ
154
Krohne’den Kişiye Özel Dijital Fuar: KROHNE INSIGHTS 1TO1

21 Şubat’ta başlayıp 11 Mart’a kadar sürecek olan “KROHNE Insights 1to1”; endüstriyel enstrümantasyon alanındaki son gelişme ve inovasyonlara ilişkin konunun uzmanlarıyla son kullanıcıları online olarak bir araya getirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda, Almanya’nın Duisburg kentindeki şirket merkezinde hazırlanan ve son teknolojik gelişmelerin sergilendiği fuar alanından, KROHNE müşterileriyle online olarak bire bir bağlantılarla toplantılar ve sergi gezileri gerçekleştiriliyor. Tümüyle ücretsiz olarak düzenlenen dijital etkinlikte katılımcılar, etkinliğin web adresi üzerinden kayıt yaptırdıktan sonra kendilerinin belirleyeceği tarih ve saatte düzenlenen canlı bağlantılarla tıpkı gerçek bir fuardaymış gibi uygulama stantlarını gezebiliyor, özgürce seçebilecekleri konuların uzmanlarıyla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirebiliyorlar.

Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Çekçe ve Flemenkçe olmak üzere yedi dilde eş zamanlı olarak düzenlenmekte olan etkinlikte Türk katılımcılar da etkinliğin tüm aşamalarında Türkçe inceleme ve görüşmeler gerçekleştirebiliyorlar. Katılımcılar, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantılarda isterlerse özel konulardaki uzmanlarla görüşebiliyor, isterlerse de KROHNE Türkiye organizasyonundan yetkililerle birlikte fuar alanını gezebiliyorlar. KROHNE Insights 1to1 dijital etkinliği çerçevesinde; kimya, gıda & içecek, petrol & gaz, demir & çelik, su & atık su, enerji, madencilik ve denizcilik gibi pek çok farklı endüstriye yönelik olarak dijital saha iletişimleri, IIoT, endüstri 4.0, bulut çözümleri, saha cihaz entegrasyonları, doğrulama ve izleme, işletme güvenliği ve fonksiyonel güvenlik (SIL) gibi bir çok farklı konularda bilgi paylaşımları gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 21 Şubat 2022 günü başlayan etkinlik 11 Mart 2022 tarihine kadar sürecek olup, etkinliğe katılmak isteyenler https://insights.krohne.com/1to1/?lang=tr web adresinden ücretsiz kayıt olarak randevularını alabilirler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@