banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Proline Promass Q 300/500 zorlu uygulamalara uzman çözüm

Kütlesel akış, hacimsel akış ve yoğunluk tayininde, sıklıkla değişen proses koşullarında dahi üstün ölçüm doğruluğu sağlayan Promass Q 300/500 ile tanışın.

Proses Çözümleri 14.08.2023, 11:35 14.08.2023, 09:59 Serkan KIRAÇ
20
Proline Promass Q 300/500 zorlu uygulamalara uzman çözüm

Alım satım uygulamaları veya sıkıkalite gerekliliklerine sahip birçok endüstriyel alanda yüksek ölçüm doğruluğu kaçınılmazdır. Geçmişte yüksek doğrulukta ölçümlere ancak kararlı proses koşulları ve tek fazlı homojen sıvılar ile sağlanan ideal koşullar altında ulaşılabilmekteydi, gerçekteyse bu ideal koşulları sağlamak pek de mümkün değildir. Promass Q Coriolis akış ölçer tam olarakgıda endüstrisindeki bu tür uygulamalar için geliştirilmiştir.

Promass Q, değişken proses koşulları altında da kütlesel akış, hacimsel akış ve yoğunluk ölçümlerinde üstün ölçüm doğruluğunu garanti eder. Gıda endüstrisindeki alım satım uygulamalarında ya da birer ürün kalite göstergesi olan sıvı yoğunluğu ve konsantrasyon ölçümlerinde Promass Q yüksek doğruluk ve tekrarlanabilirlik sunar.

PROMASS Q 300/500’Ü ÖNE ÇIKARANLAR:

  • Yoğunluk, konsantrasyon, sıcaklık ve kütlesel/hacimsel akış değerlerinin tümünün aynı anda ölçülebilmesi sayesinde maksimum proses güvenilirliği sağlar

  • Muadil cihazlar arasında en geniş akış ve uygulama aralığına sahip enstrümandır

  • Gıda endüstrisinde, onay gerektiren alım satım uygulamaları için tercih edilen bir seçenek olmakla birlikte, içerisinde gazın mevcut olduğu bilinen sıvı uygulamaları için de optimize edilmiştir. Sahip olduğu patentli ÇokluFrekans Teknolojisi (MFT) sayesinde gaz/mikro kabarcık içeren akışkanlarda da üst düzey ölçüm performansı sergiler

  • Değişken proses basıncı ve sıcaklığından etkilenmez

  • Kompakt ve hafiftir

    ÇOKLU FREKANS TEKNOLOJİSİ- HAVA/GAZ İHTİVA EDEN AKIŞKANLAR İÇİN
    Akışkanlarda oluşan hava/gaz girişi, sağlıklı ölçüm verileri almayı zorlaştırırken, prosesi ve ürün kalitesini tehlikeye atan ölçüm hatalarına sebebiyet verebilmektedir. Devrim niteliğindeki "ÇokluFrekans Teknolojisi" (MFT) ile Promass Q, gaz/mikro kabarcıkiçeren akışkanlardan kaynaklanan ölçüm hatalarının gerçek zamanlı ve aktif bir şekilde düzeltilmesini sağlar. Çoklu Frekans Teknolojisi, gıda endüstrisinde hava/gaz içeren dondurma, krem peynir, süt, bal, reçel gibi birçok farklı akışkanın doğru şekilde ölçülmesini mümkün kılar.

    KESINTISIZ SYSTEM ENTEGRASYONU IÇIN TRANSMITTER TEKNOLOJISI

    Sorunsuz sistem entegrasyonu için verici teknolojisi

    Promass 300/500 performans ve doğruluktan ödün vermez. Dijital sinyal işleme doğrudan akıllı sensörde başlar ve gerçek anlamda çok değişkenli bir ölçüm cihazının temelini oluşturur:Promass Q, çeşitli dijital protokollerin (EtherNet/IP, Modbus RS485, PROFIBUS DP, PROFINET, FF, HART, WirelessHart) yanı sıra serbestçe yapılandırılabilen analog çıkışlarıyla sorunsuz bir sistem entegrasyonuna yönelik tüm beklentileri karşılar.

    HEARTBEAT TECHNOLOGY ILE PROSESINIZIN NABZINI TUTUN

    Üst düzey transmitterler ve Heartbeat Techonolgy(TÜV onaylı) gerçek zamanlı olarak hata teşhisi ve proses bilgileri sunarak maksimum ürün ve proses güvenliği sağlar. Sensör ve elektronik kısımlar herhangi bir proses kesintisi olmaksızın doğrulanabilir. Bir sensör problemi veya elektronik sorun ile karşılaşılması durumunda, cihaz üzerinde görüntülenebilen, açıkça anlaşılır hata ve düzeltici önlem mesajları ile soruna müdahale ederek ölçüm noktanızın optimum seviyeye gelmesine olanak tanır. Veri işleme konsepti (HistoROM), yedek parça değişimini kolaylaştırır ve arıza süresini azaltır.Herhangi bir veri kaybı olmadan, tüm kalibrasyon verileri ve transmitter parametreleri kaydedilir ve bakımın ardından otomatik olarak yeniden yüklenir.

    TÜM CIHAZ VERILERINE KABLOSUZ ERIŞIM
    Proline 300/500 çift bölmeli muhafazası sayesinde, devreye alma sırasında elektronik muhafazayı açma ihtiyacını ortadan kaldırır. Sahip olduğu web sunucusu sayesinde, kablolu veya kablosuz olarak herhangi bir WLAN özellikli cihazla standart bir bilgisayara bağlanabilir, parametre değişiklikleri veya sorun giderme işlemlerini kolayca yapabilirsiniz.Tüm cihaz verilerine kablosuz olarak uzaktan veya cihaz üzerindeki dokunmatik ekran ile ulaşmak mümkündür.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@