banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Laykon Bilişim Büyüme Oranlarını Açıkladı

Barbaros Akkoyunlu, %175 oranında büyüdüklerini söyleyerek yapacakları yeni yatırımlarla bu pazarın büyümesine katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.

Teknoloji 11.01.2023, 11:15 Melike Kaya Bayram
46
Laykon Bilişim Büyüme Oranlarını Açıkladı

Bilişim sektöründe uzun yıllardır müşteri sadakati ve bayi kanalı yapılanması çalışmalarını sürdürenLaykon Bilişim, siber güvenlik sektöründeki büyümesini sürdürdü. 2022 yılında hedefledikleri büyüme oranının üzerine çıktıklarını belirten Laykon Bilişim Genel MüdürüBarbaros Akkoyunlu, “Rekor bir büyüme kaydederek %175 oranında bir büyüme oranı yakaladık ve bu süreçte çalışan sayımızı da %35 oranında artırdık.” dedi.

838 Çözüm Ortağı ile Çalışıldı

Windows, Mac OSx ve mobil işletim sistemleri için antivirüs, bulut yedekleme, DLP, güvenlik duvarı ve loglama gibi birçok alanda sundukları ödüllü güvenlik çözümleriyle birlikte hem bireysel hem de kurumsal müşteri sayılarında büyük bir artış kaydettiklerini açıklayan Barbaros Akkoyunlu, “Kurumsal ve bireysel çözümlerimizi ulaştırdığımız müşteri sayımız her geçen gün artıyor. 2022 yılında 838 çözüm ortağı ile çalıştık. Bu başarıyı yakalamamızda 2022 yılında %35 oranında artırdığımız çalışan sayımızın payı oldukça büyük. Çalışanlarımıza, sürekli kendilerini geliştirebilmeleri için ilham veren, onları destekleyen ve son derece kapsayıcı bir iş ortamı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

2023 Yılında da Büyümeye Devam Edeceğiz

Ekonomik olarak hem dünyada hem de Türkiye’de son derece zorlu bir dönemden geçildiğini belirten Laykon Bilişim Genel Müdürü Barbaros Akkoyunlu, yabancı para birimlerindeki değişimlere ve kur farklılıklarına rağmenbüyüme oranlarını sürdürdüklerini ve pazar paylarını artırdıklarını aktardı. Akkoyunlu, “Dünyada dijitalleşmenin artmasıyla birlikte hem kurumsal hem de bireysel tüketiciler siber güvenlikle alakalı daha çok hizmet talep ediyorlar. Laykon Bilişim olarak tüketicilerin taleplerini gelecek yıl da karşılamayı sürdürerek yeni teknolojiler, dijitalleşme, inovasyon ve sürdürülebilir projelerle birlikte ortaya çıkan başarı hikayelerinin bir parçası olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@