banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Markaların ihracat pazarını büyütüyor

WORLDEXPO, yılda 30 fuar organizasyonu ile 998 ihracatçı firmayı yurt dışı fuarlarına götürülüyor.

Ekonomi 27.01.2020, 17:02 27.01.2020, 17:07 SERKAN KIRAÇ
597
Markaların ihracat pazarını büyütüyor

WORLDEXPO, 13 yıllık yurtdışı fuarı organizatörlüğü tecrübesiyle, yılda 30 fuar organizasyonuyla 998 ihracatçı firmanın ihracat gücünü geliştirmesine katkı sağlıyor. Dünyadaki sektörel fuarların acenteliğini üstlenen WORLDEXPO, ihracatçı markalara yeni yol haritaları çizmek ve ihracatçı markaların dünyadaki fırsatlardan faydalanmasını sağlamak için yola çıktı.

Yerli üretim gerçekleştiren bu markaların ihracatını artırmayı hedefleyen WORLDEXPO, sınırsız tutku ve deneyim zenginliğiyle “Gidersen olur, tüm olasılıkları kullan” mottosuyla birçok sektöre yeni rotalar kazandırıyor.  

Portföyünde yer alan “Yapı-İnşaat, Gıda, Mermer, İş Makinaları, Elektrik, Tarım, Sağlık, Otomotiv Yedek Parça, Tekstil, Ayakkabı Yan Sanayi” sektörlerinde faaliyet gösteren binlerce firmanın ihracat danışmanlığını yaparak genç ve dinamik kadrosu ile çözüm odaklı, proaktif yaklaşımlı bakış açısıyla en yüksek standartlardaki etkinlikleri düzenliyor.

İhracat yapmak isteyen işletmeleri bir müşteri değil iş ortağı olarak gören WORLDEXPO daima iş ortaklarına en iyi hizmeti sunmak için çalışıyor ve fuarın düzenlenme aşamasından bitişine dek, iş ortaklarının memnuniyeti için gereken tüm profesyonel desteği kendilerine sağlıyor.

Yüz yüze etkinliklerle iş birlikteliklerini artırmayı ilke edinen WORLDEXPO, bu yüzden insanları bir araya getirmek, networking kurmak, işi yapılabilir kılmak, sürekli gelişmek ve en önemlisi iş yapmanız için fırsatlar yaratmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@