banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Akgün Soğutma Fabrikası Form Kalitesinden Şaşmadı

Akgün Soğutma, Kırklareli Babaeski’de bulunan fabrikasının doğal aydınlatması ve duman tahliyesinde Form’u tercih etti.

Endüstri Güncel 04.07.2023, 12:00 31.07.2023, 13:42 Melike Kaya Bayram
28
Akgün Soğutma Fabrikası Form Kalitesinden Şaşmadı

Türkiye’de iklimlendirme ve soğutma sektöründe yedek parça tedariği yapan ilk firma olan Akgün Soğutma, fabrikasının aydınlatma ve duman tahliye çözümlerini kendisi gibi sektör öncüsü Form’a emanet etti. Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde bulunan fabrikada 60 adet Sunvia Tube gün ışığı aydınlatma ünitesi ve 15 adet TROKE duman tahliye kapağı kullanıldı.

Form Endüstri Tesisleri’nin yerli üretim gamında bulunan Sunvia Tube, Form’un çevreci bakış açısını ön plana çıkararak gün ışığıyla mekanlara doğal bir aydınlatma sağlıyor. Yapay aydınlatma ihtiyacını minimuma indiren Sunvia, yapay aydınlatmanın çevre ve insan psikolojisi üzerindeki olumsuz etkilerini de ortadan kaldırıyor.

Endüstriyel tesislerde olası yangın ve benzeri durumlarda, dumanın hızlıca tahliye edilmesinin hayati önem taşıdığı göz önünde bulundurularak tasarlanan TROKE duman tahliye kapakları, bu ihtiyaca çözüm sunuyor. Türkiye’deki ilk yerli üretim CE Sertifikalı Duman Tahliye ve Doğal Havalandırma Kapağı TROKE, endüstri tesisleri başta olmak üzere, kapalı alanlarda üst seviyede yangın güvenliği sağlıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@