banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Alarko Carrier ‘Beyaz Bayrak’ Ödülünü Kucakladı

Alarko Carrier, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından bu yıl ilk kez verilen Beyaz Bayrak ödülünün sahibi oldu.

Endüstri Güncel 22.05.2023, 11:00 22.05.2023, 09:32 Melike Kaya Bayram
13
Alarko Carrier ‘Beyaz Bayrak’ Ödülünü Kucakladı

Çalışma Bakanlığı ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) iş birliğiyle verilen Beyaz Bayrak Ödülleri’nin ilk sahiplerinden biri, Alarko Carrier oldu. Hem kamuya hem de kendi çalışanlarına karşı sorumlu davranan şirketlerin ödüllendirildiği uygulama kapsamında Alarko Carrier iş dünyasına örnek olacak şirketler arasında yerini aldı.

Kayıtlı çalışma, vergi uyumu gibi hususlarda devlete ve çalışanlarına olan sorumluluğunu zamanında, tam ve eksiksiz olarak yerine getiren, iş sağlığı ve güvenliği standartlarını sürekli geliştirmeye önem veren şirketlerin almaya hak kazandıkları Beyaz Bayrak, düzenlenen ödül töreni ile ilk sahiplerini buldu. İyi uygulamalarıyla kriterleri eksiksiz karşılayan Alarko Carrier’ın ödülü, Şirketin Genel Müdürü Cem Akan’a takdim edildi.

Beyaz Bayrak ödülü sahibi olmak için belirli koşulları sağlamak şart

Beyaz Bayrak ödülünün sahibi olabilmek için belirli koşulları yerine getirmek gerekiyor. Koşullar arasında kayıtlı istihdam, idari para cezası uygulanmaması, toplu iş sözleşmesi olması, 50 ve üzerinde çalışanı bulunması, Sosyal Güvenlik Kurumu’na prim borcu olmaması, iş sağlığı ve güvenliği koşullarını yerine getirmesi ve işletmede iş kazası yaşanmaması bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@