banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Bluepath Robotics’ten LogiMAT’TA Gövde Gösterisi

Endüstriyel otomasyon ve malzeme taşımacılığı alanının öncü markalarından Bluepath Robotics, 19-21 Mart tarihlerinde Stuttgart'ta gerçekleşen LogiMAT Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Endüstri Güncel 01.04.2024, 14:00 01.04.2024, 13:59 Melike Kaya Bayram
269
Bluepath Robotics’ten LogiMAT’TA Gövde Gösterisi

Bluepath Robotics, teknolojinin taşımacılık sektörüne yansımalarını ele alarak sektör profesyonellerine ve meraklılarını ağırlayan LogiMAT Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. İnovatif ürün ve çözümleri ile fuarda göz dolduran Bluepath Robotics fuar boyunca birçok önemli marka ile ön görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdi. İnovatif otomasyon teknolojileri sağlayıcısı marka, ürünleri ile geleceğin taşımacılık temelini oluşturacak çözümlerini katılımcılarla paylaştı. Bluepath Robotics, yalnızca işlevsellikleriyle değil, aynı zamanda göz alıcı yeni tasarımlarıyla da dikkat çeken T2000 ve U2000 modellerini ve tamamen kendi bünyesinde geliştirdiği yeni kullanıcı dostu arayüze sahip yazılım ürünlerini, LogiMAT Fuarı’nda sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. Markanın yeni ürünleri LogiMAT Fuarı’nın gözdeleri arasında yer aldı. İnovatif teknolojileri, geniş ürün yelpazesi ve güçlü satış sonrası destek hizmetleriyle üstün müşteri deneyimi sunmayı hedefleyen Bluepath Robotics birçok global iş birliği için ön görüşmelerini de gerçekleştirdi. Bluepath Robotics, satış sonrası hizmetler konusunda alanında en iyilerden olan ProLog ile iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında markanın Central Europe bölgesindeki müşterileri ile yakın temas sağlanacak ve en iyi satış sonrası hizmet deneyimi sunulacak.
 

Teknolojik gelişmelere hızlı bir şekilde entegre olarak sektör adına dünyadaki değişime öncülük etmek istediklerini vurgulayan Bluepath Robotics CCO’su Fehim Düzgün, “Bluepath Robotics olarak her zaman son teknolojiyi kullanarak geleceğin fabrikalarını inşa etme vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müşterilerimize her zaman özelleştirilebilir, güvenilir ve inovatif çözümler sunuyor, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek ürün portföyümüzü ve hizmetlerimizi iyileştiriyoruz. Son olarak LogiMAT Fuarı’nda sektör paydaşlarımız ile bir araya geldik.  Fuar boyunca tüm ürünlerimize ve çözümlerimize gösterilen yoğun ilgi bizleri oldukça memnun etti. Bluepath Robotics ekibi olarak rotamız her zaman daha iyisini ortaya çıkarmak. Tüm bu çalışmalarımızı sürdürürken global iş birlikleri ile de iş geliştirme süreçlerimizi destekliyoruz. LogiMAT boyunca birçok değerli paydaşımız ile ön görüşmeler gerçekleştirdik. Satış sonrası hizmet konusunda alanında en iyilerden olan ProLog ile iş birliği anlaşması imzaladık. Tüm bu iş birliklerimiz ile daha iyi bir müşteri deneyimi ve memnuniyeti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle Avrupa, Amerika ve İngiltere pazarlarında robotik teknolojiler ve otomasyon çözümleri konusunda artan talebi karşılamak ve global ölçekte rekabetçi bir oyuncu olmak adına önemli stratejik adımlar atıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@