banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

DHL Express Türkiye Uluslararası İki Ödülün Birden Sahibi Oldu

DHL Express Türkiye, "Müşteri Şikayetleri Yüksek Tavsiye" ve "Müşteri Odaklı Kültür” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Endüstri Güncel 07.10.2022, 12:31 10.10.2022, 09:08 Melike Kaya Bayram
99
DHL Express Türkiye Uluslararası İki Ödülün Birden Sahibi Oldu

DHL Express Türkiye, farklı sektörlerden katılımcıların yer aldığı ve müşteri deneyimi alanında dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen European Customer Centricity Awards'ta iki ödülün sahibi oldu.

“Müşteri Şikayetleri Yüksek Tavsiye” kategorisinde “takdir edilen” olarak listelenen DHL Express Türkiye, “Müşteri Odaklı Kültür” kategorisinde ise tamamı farklı Avrupa ülkelerinden lider 8 finalist arasından ilk 3'e girdi.  Şirket, müşteri şikayetlerini ele alma konusundaki bütünsel yaklaşımı, gelen şikayetleri “doğrudan en üst yönetime” aktarma felsefesiyle çözüme ulaştırma stratejisi ve müşteri memnuniyetini merkeze alan kültürü ile bu ödülleri almaya hak kazandı.

Alınan ödüllerle ilgili açıklamada bulunan DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç şunları söyledi:“DHL Express Türkiye olarak müşterilerimizin sorununlarına hızla çözüm üretmeyi önceliklendiriyoruz.Müşterilerimize yansıttığımız bu özeninen başarılı ‘Müşteri Odaklı Kültür’olarak nitelendirilmesinden dolayı gurur duyuyoruz.Sektörün prestijli ödül programlarından biri olan European Customer Centricity Awards’ta farklı kategorilerde elde ettiğimiz dereceler müşteri deneyimi alanında yıl boyunca sürdürdüğümüz üstün çalışmalarımızın etkisini kanıtlıyor. Tüm DHL Express Türkiye ekibinin ortak sinerjisiyle, müşteri deneyimini iyileştirmeye yönelik çalışmalarımız her geçen gün artarak devam edecek.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@