banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Fersan Dünyanın En Büyük Gıda Ve İçecek Fuarı Anuga’da

Dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı Anuga’da, Fersan da grup şirketleri ve AIKO, Turşu serisi, Detoks Sirke Analı Sirkeler ve Gummy ürünleriyle yer alacak.

Fersan Dünyanın En Büyük Gıda Ve İçecek Fuarı Anuga’da

Gıda sektöründe dünya çapında lider fuar Anuga Köln Gıda Fuarı, 07-11 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenecek. Organizasyon ilk kuruluş yılı olan 1924’ten beri çok sayıda ziyaretçi ve katılımcıyı ağırlayan ve iki yılda bir düzenlenen fuar, dünyanın en büyük 5. fuar merkezine sahip Köln Messe tarafından organize ediliyor.

Yaklaşık 30 bin ton sirke üretimiyle Türkiye sirke sektöründe %25 ile pazar lideri olan Fersan, fuarda Develey ve grup şirketleriyle birlikte yer almaya hazırlanıyor. Fuarda 30 m2’lik alanda ziyaretçilerini ağırlayacak olan Fersan, fuara AIKO, Turşu serisi, Detoks Sirke Analı Sirkeler ve Gummy ürünleriyle katılacak.

Fersan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gürhan Güven, ihracatı artırmak için dünyada neler olup bittiğini ve sektörel trendleri takip etmenin çok önemli olduğunu belirterek, “Sonra bu doğrultuda yurtdışı seyahatler yapıp, network yaratarak ihracatımızı artırıyoruz. Ayrıca sektörün bir araya geldiği dünyadaki belli başlı fuarlara katılmak ihracatımızı şüphesiz ki daha da artıracak. Son 3 yılda 22 ülkeye girerek ihracat yaptığımız ülke sayısını 42’ye çıkardık. 2022 yılını 6 milyon dolar ile kapattık. 2026 yılında hedefimiz ise 13 milyon dolar. Anuga Köln Gıda Fuarı’nda da yer alacağımız için şimdiden heyecanlıyız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@